Technologie » Komputery

Beijing Metro Network tworzy kompleksową platformę zarządzania cyklem życia majątku za pomocą system

IFS Beijing Metro Network Administration (Beijing Metro Network), jedna z największych państwowych spółek zajmujących się zarządzaniem siecią metra w Chinach i nadzorem nad nią, wdrożyła system IFS Applications™ do kompleksowego zarządzania cyklem życia majątku w celu optymalizacji swoich aktywów.

W związku z realizacją strategii integracji transportu w regionach Pekin-Tianjin-Hebei, Pekin wkrótce zapoczątkuje erę zintegrowanej kolei dużych prędkości, międzymiastowej, podmiejskiej i podziemnej. Jako rządowe centrum dowodzenia transportem kolejowym Pekinu, Beijing Metro Network stanie w obliczu coraz bardziej rygorystycznych wymogów dotyczących inteligentnego zarządzania. W celu dostosowania się do tego epokowego wyzwania, przy jednoczesnym podniesieniu poziomu efektywności zarządzania i bezpieczeństwa operacyjnego, spółka Beijing Metro Network zdecydowała się stworzyć pełną platformę zarządzania cyklem życia majątku, która wesprze jej coraz bardziej skomplikowane środowisko.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/beijing_metro_network_tworzy_kompleksowa_platforme_zarzadzania_cyklem_zycia_majatku_za_pomoca_systemu_ifs_applications.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Malowane podkoszulki - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 22.08, godz.:11:00
Za 2 dni:
Filcowe etui na komórkę - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 23.08, godz.: 11:00
Za 3 dni:
Zdobione lampiony - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 24.08, godz.:11