Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Black Weekend w Tarasach Zamkowych, czyli aż 3 dni wyjątkowych promocji!

Wielkimi krokami zbliża się Black Friday – największe na świecie święto zakupów i dzień wyprzedaży sklepowych. Tarasy Zamkowe przygotowały z tej okazji przedłużoną wersję dnia wyjątkowych promocji i rabatów – Black Weekend.

W ostatni piątek listopada na całym świecie odbywa się Black Friday – jedno z najpopularniejszych świąt skierowanych do wszystkich łowców zakupowych okazji. Od niedawna Czarny Piątek zawitał także do Polski i z każdym rokiem wzbudza coraz większe zainteresowanie wśród konsumentów. Tarasy Zamkowe również włączyły się w to wydarzenie, przygotowując dla swoich klientów korzystne wyprzedaże i zniżki.

Piątek, 24 listopada, to dopiero początek zakupowej gorączki w lubelskim centrum handlowym – święto wyprzedaży potrwa tu bowiem aż przez 3 dni!  W czasie trwania Czarnego Weekendu na wszystkich klientów czekać tu będą promocje i rabaty sięgające aż 70%! W obniżonych cenach będzie można zakupić m.in. odzież, biżuterię, zegarki, smaczne dania, a nawet… rowery. Kupony i informacje o promocjach znajdują się na stronie www Tarasów Zamkowych oraz w aplikacji mobilnej Qpony. O wyprzedażach informować będą również hostessy, które w dniach 24 – 26 listopada pojawią się w Tarasach Zamkowych wraz z ulotkami informującymi o akcji.

- Black Friday cieszy się w Polsce ogromną popularnością, a wielu naszych klientów z niecierpliwością oczekuje na oficjalne otwarcie sezonu zakupowego przed Świętami Bożego Narodzenia. Wychodząc im naprzeciw postanowiliśmy przedłużyć największe na świecie święto zakupów i przygotowaliśmy aż 3 dni atrakcyjnych promocji i rabatów. W dniach 24 – 26 listopada, w ramach Black Weekendu, w sklepach znajdujących się na terenie Tarasów Zamkowych czekać będą niecodzienne przeceny. Każdy znajdzie tu coś dla siebie – mówi Przemysław Załuski, Marketing Manager Tarasów Zamkowych.

Na billboardach i plakatach promujących Black Weeken, tym razem pojawili się Jola i Sebastian, kolejni Stylowi Lubelacy, wyłonieni wraz z kilkunastoma innymi osobami podczas castingu na ambasadorów Tarasów Zamkowych.

Open Media

• avatar
    ~mojagazetka.com 2017-11-23 20:56:27

Tyle sklepów planuje promocje i przeceny, że trudno nadążyć i się w tym wszystkim rozeznać. A co dopiero wybrać coś dla siebie ;-)Jeśli macie takie problemy, weźcie na zakupy naszą apkę z gazetkami promocyjnymi - mojagazetka.com - bo pozwoli Wam łatwo rozeznać się w ofertach. W dodatku można ją ściągnąć w kilka sekund na komórkę i mieć cały czas przy sobie :-)

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów