Rozrywka i wypoczynek » Święta

Centrum Handlowe Osowa kusi wielkanocnymi smakami

Przed Wami ostatnia szansa na zakup regionalnych produktów prosto z Żuław na wielkanocny stół! Tylko w piątek 14 kwietnia w Centrum Handlowym Osowa odbędzie się świąteczna edycja Jarmarku „Żuławskie Smaki”.

Wielkanocny Jarmark „Żuławskie Smaki” odbędzie się w Wielki Piątek – 14 kwietnia – w godzinach otwarcia galerii. Klienci Centrum Handlowego Osowa będą mogli zakupić najlepszej jakości wyroby od producentów z regionu. Oferowane produkty wytwarzane są bez chemicznych konserwantów, według tradycyjnych receptur, bardzo często przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Podczas piątkowego jarmarku będzie można zakupić wyroby pasieczne Roberta i Eli Gustaw, kiszonki z Żuławskiej Zagrody, pierogi Halinki oraz jaja wiejskie i nabiał z Gospodarstwa Uzdowskich. O uwagę odwiedzających będzie także walczyć Kuchnia Pana Niedźwiedzia, czyli prawdziwie swojski zakwas do żurku, bez którego wielu nie wyobraża sobie wielkanocnego stołu.

„Nic tak nie wprowadza w wielkanocny nastrój jak smak i aromat świątecznych potraw! Zapraszam wszystkich miłośników dobrego jedzenia do odwiedzenia naszego Jarmarku oraz zakupu tradycyjnych i zdrowych produktów oraz potraw, które wzbogacą wielkanocny stół” mówi Aleksandra Słowińska, dyrektor Centrum Handlowego Osowa.

Informacje o firmie:

Centrum Handlowe Osowa to jedno z pierwszych centrów handlowych w Trójmieście. Zlokalizowane jest przy Obwodnicy Trójmiasta, przy trasie będącej przedłużeniem autostrady A1 i prowadzącej na Hel (droga krajowa S6), co świadczy o dobrym skomunikowaniu obiektu oraz łatwym i szybkim do niego dostępie. Oferta handlowa obejmuje hipermarket, liczne butiki i punkty usługowe, bezpłatny plac zabaw dla dzieci oraz specjalną monitorowaną strefę dla rowerów, zlokalizowaną na parkingu przy strefie restauracyjnej. CH Osowa to miejsce przyjazne rodzinom oraz osobom niepełnosprawnym. Nowoczesna strefa restauracyjna z darmowym dostępem do bezprzewodowego internetu idealnie nadaje się na spotkania biznesowe oraz dla osób będących w podróży. Więcej informacji o centrum na stronie www.chosowa.pl

Zarządcą CH Osowa jest APSYS. APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości.

Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu, otwarta w październiku 2016 jako największe centrum zakupów, rozrywki i rekreacji w Wielkopolsce (100 000 m2 GLA).

APSYS Polska zarządza obecnie 950 000 mkw GLA w 23 centrach handlowych zlokalizowanych w 16 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie  nagradzane przez PRCH, ICSC oraz EuropaProperty w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu. Więcej informacji: www.apsysgroup.com

Właścicielami Centrum Handlowego Osowa są firmy: Pradera Gdańsk Osowa Sp. z o.o., należąca do funduszu PCEF zarządzanego przez Praderę (www.pradera.com) oraz OIK Gdańsk Retail Project Sp. z o.o. należąca do funduszu HANSAINVEST (www.hansainvest.com).

Orchidea