Technologie » Internet

CentrumPR najlepszym miejscem na publikowanie

Centrum Prasowe CentrumPR.pl działa od 1997 roku. Przez ten czas stało się aktywną i rzetelną platformą wymiany informacji. Wysoka jakość publikacji oraz ciągle zwiększająca się ilość materiałów świadczą zarówno o zaangażowaniu użytkowników, jak i zaufaniu jakim obdarzyły serwis agencje PR.

W tym czasie CentrumPR.pl zostało pozytywnie zweryfikowane przez administratorów Google. Dzięki temu wszystkie artykuły umieszczane na platformie CentrumPR.pl są automatycznie klasyfikowane jako źródło informacji na Google News Polska. Warto wiedzieć, że Google News porządkuje wiadomości zaledwie z około 300 najważniejszych portali w języku polskim z całego świata, w tym z naszego serwisu.

Publikacje dostępne w Centrum Prasowym oznaczane są przez Google hasłem „wiadomości", dzięki czemu pozycjonowane są na wyższe miejsca w wynikach wyszukiwania. Co istotne, Google układa swoje wyniki między innymi według oryginalnych treści, czyli tych najwcześniej dodanych w sieci.

Umieszczenie tekstu w pierwszej kolejności na CentrumPR.pl to gwarancja natychmiastowej publikacji również w pozostałych serwisach tematycznych Grupy Kafito oraz lepsze wyniki. Doskonałym przykładem jest artykuł prasowy „Stylowe święta z Lenovo - premiera U260", który został za darmo opublikowany na CentrumPR.pl. Skutek był natychmiastowy - w wyszukiwarce Google, pod hasłem „Lenovo" artykuł znalazł się na 6 miejscu (na około 54 mln wyników) oraz na 2 miejscu na Google News. Te wysokie pozycje spowodowały, że materiał cieszył się ogromnym zainteresowaniem.

Zobacz przykłady jak darmowe publikacje w CentrumPR doskonale się indeksują

Samodzielne wprowadzenie artykułu prasowego w CentrumPR gwarancja natychmiastowej publikacji zarówno w CentrumPR jak i w pozostałych serwisach tematycznych Grupy Kafito, oraz lepsze wyniki w wyszukiwarce Google.

Przejdź na stronę Google News Polska i sprawdź ostatnio zaindeksowane artykuły prasowe pochodzące z Centrum Prasowego CentrumPR.pl

Centrum Prasowe CentrumPR.pl to nie tylko połączenie serwisu prasowego, dziennikarstwa obywatelskiego, presella oraz kanału wielowymiarowej komunikacji agencji PR. To przede wszystkim przejrzyste i nieskomplikowane metody  darmowych publikacji, wiarygodne źródło wiedzy oraz gwarancja wysokich pozycji w wyszukiwarce.

Dodatkowym atutem publikowania w serwisie CentrumPR jest możliwość zarobkowania na opublikowanych materiałach

-------------------------------------------

Podstawowe informacje o CentrumPR
Centrum Prasowe CentrumPR.pl stanowi połączenie serwisu prasowego, dziennikarstwa obywatelskiego, presella oraz instrumentu dla Agencji Public Relations. Dzięki wyjątkowo prostej obsłudze każdy zarejestrowany użytkownik może w kilka minut opublikować artykuł prasowy, a następnie powiadomić o tym fakcie znajomych.

CentrumPR łączy w sobie:

Serwis prasowy przeznaczony dla dziennikarzy, agencji prasowych i innych osób profesjonalnie związanych z mediami, a także dla wszystkich zainteresowanych aktualnymi informacjami na temat polskiej gospodarki. Zadaniem serwisu jest nie tylko dostarczanie bieżących informacji, ale także ułatwianie kontaktu użytkowników serwisu z autorami publikacji.

Dziennikarstwo obywatelskie umożliwiające interaktywne tworzenie i publikację artykułów przez amatorów dziennikarstwa, zazwyczaj niezwiązanych zawodowo z pracą dziennikarza czy reportera. CentrumPR stanowi pole do popisu dla każdego, kto czuje chęć ubrania swoich opinii w słowa artykułu prasowego i nie boi się podzielić nimi z resztą społeczności internetowej.

Instrument dla Agencji Public Relatons - mini biuro prasowe oraz internetowy system do dystrybucji artykułów prasowych. Dzięki temu rozwiązaniu Agencja i jej Klienci zyskują na skuteczności wielokanałowej dystrybucji informacji. Funkcjonalność aplikacji umożliwia dziennikarzom dotarcie zarówno do aktualnych, jak i archiwalnych informacji prasowych oraz galerii zdjęć.

Każdy zarejestrowany użytkownik Grupy Kafito ma dostęp do serwisu prasowego http://www.centrumpr.pl, gdzie może samodzielnie publikować artykuły prasowe.

Zachęcamy do dalszego korzystania z serwisów Grupy Kafito.

YASNA Communications Sp. z o.o.

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów

Za 90 dni:
Pierwszy w Polsce Zlot Audi A2!