Dom » Nieruchomość

Co zrobić kiedy pojawi się pożar w budynku?

Nieodpowiednie zachowanie podczas pożaru może nieść ze sobą poważne konsekwencje. W takich sytuacjach nawet codzienne czynności takie jak np. jazda windą, mogą okazać się niebezpieczne.

Dzięki znajomości podstawowych zasad bezpieczeństwa oraz ewakuacji, można uniknąć nawet wyjątkowo groźnych sytuacji. Na poniżej infografice prezentujemy wskazówki, jak należy się zachować, kiedy w budynku mieszkalnym, biurowym lub użyteczności publicznej wybuchnie pożar.

Firma D+H Polska sp. z o.o. powstała w 2000 r. jako oficjalne przedstawicielstwo na terenie Polski grupy D+H Mechatronic, jednego z wiodących dostawców systemów wentylacji i oddymiania.
D+H Polska dostarcza wyspecjalizowane urządzenia z następujących obszarów produktowych: systemy oddymiania i naturalnej wentylacji, napędy do stolarki okiennej i drzwiowej, systemy sygnalizacji przeciwpożarowych.
Firma D+H oferuje swoim klientom profesjonalną obsługę, obejmującą doradztwo oraz wykonawstwo na etapie projektowym, przygotowanie oraz dostarczenie produktów zgodnie ze specyfikacją, montaż, a także serwis gwarancyjny i pogwarancyjny oraz usługę okresowej konserwacji urządzeń.  Na każdym etapie, zarówno projektowym, jak i wykonawczym, firma oferuje profesjonalne doradztwo techniczne. Dzieli się również zwoją wiedzą i doświadczeniem, regularnie organizując szkolenia dla projektantów i instalatorów.
Firma D+H Polska posiada cztery oddziały handlowe: w Gdańsku, Warszawie, Zabrzu i we Wrocławiu oraz biura sprzedaży: w Łodzi, Poznaniu, Szczecinie i Lublinie.
Rozwiązania D+H Polska są obecne m.in. w: Porcie Lotniczym w Rzeszowie, Sky Tower we Wrocławiu, Galerii Kaskada w Szczecinie, Termach Maltańskich w Poznaniu, Teatrze Muzycznym Capitol we Wrocławiu, Magnolii Park Wrocław, Centrum Logistycznym w Kopytkowie, Hali Stulecia we Wrocławiu, Muzeum Śląskiem w Katowicach, Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.

D+H Polska (PRESS BOX)

newss.pl