Technologie » AGD - RTV

Gorące serce w chłodnym wnętrzu

Już wiadomo, że do nowego świata lodówek Amica wchodzi się przez szklane drzwi.
 Design jako wizytówka robi oczywiście niesamowite wrażenie, lecz po pierwszym zachwycie, przychodzi refleksja o wnętrzu. Chłodne wnętrze kryje bowiem gorące serce.

O tym, że lodówki Amica robione są z sercem, konsumenci przekonują się w trakcie użytkowania sprzętu. Każda jego generacja powstaje w odpowiedzi na rosnące potrzeby kolejnych pokoleń – można powiedzieć, że każde z nich ma swoją Amikę. Dopasowaną do współczesnych wymogów, skrojoną na miarę gospodarstwa domowego.

Dziś jest to gospodarstwo bardzo zindywidualizowane, a jednocześnie niezwykle wymagające. Takie czasy. Zatem sprzęty AGD, jakie są tworzone na jego potrzeby, muszą dostosować się i do czasów, i do użytkowników. Nie zaś na odwrót, jak to bywało dawniej. Amica, która to zrozumiała, potrafiła szybko wprowadzić w życie. A to daje przewagę nad innymi.

Widoczna przewaga Amiki to funkcjonalność i najwyższa jakość wykonania dostępne dla masowego odbiorcy. Do owych niesamowitych szklanych drzwi nowych lodówek dodany został zatem wyświetlacz LCD, który ułatwia obsługę tego nowoczesnego urządzenia. Wnętrze zaś – projektowane z sercem – otrzymało oświetlenie LED oraz inoxowe wykończenie detali w komorze chłodziarki. Jeśli dodać do tego pojemnik FreshZone, w którym temperatura jest niższa od temperatury w chłodziarce (utrzymuje się w przedziale od 0 – 3 stopni), przez co przechowywana tam żywność dłużej zachowuje smak, zapach i wszystkie wartości odżywcze, to okaże się, że Amica oddaje do dyspozycji konsumentów urządzenie naprawdę wysokiej klasy.

Nowe lodówki są również energooszczędne, ponieważ wśród nich są modele, które posiadają klasę energetyczną A++. Oznacza to niższe zużycie energii, a w porównaniu do wciąż obecnych na rynku lodówek posiadających klasę efektywności energetycznej A oszczędności mogą sięgnąć nawet 40%. Patrząc szerzej, jest to także wkład firmy w ochronę środowiska naturalnego.

Połączenie technologii z nowoczesnym designem, to kolejny przejaw inteligentnego stylu, jaki zdominował działania Amiki w ostatnim czasie. Nowe lodówki Amiki idealnie dopasują się do wnętrza kuchennego stając się jego ozdobą. Pomogą stworzyć niezrównaną atmosferę harmonii, która ma tak wielkie znaczenie w każdym domu.

Amica
WIĘCEJ INFORMACJI Z FIRMY AMICA WRONKI S.A. (PRESS BOX)

newss.pl