Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Gra w 4 kolory z ryżem marki Britta

Gra w 4 kolory z ryżem marki Britta
Zobacz więcej zdjęć »
Codzienne posiłki nie muszą być nudne. Jednym ze sposobów na ich urozmaicenie jest wprowadzenie do menu ryżu 4 kolory marki Britta. Stworzy on na talerzu kompozycje ciekawą zarówno pod względem smakowym, jak i estetycznym.

 

Różnorodność ziaren

Wyśmienita mieszanka zawarta w ryżu 4 kolory marki Britta to propozycja apetyczna oraz oryginalna. W jej składzie znajdziemy:

- Preparowany termicznie ryż parboiled, charakteryzujący się złocistą barwą, a po ugotowaniu jest sypki i nigdy się nie klei.

- Ryż dziki będący w rzeczywistości gatunkiem owsa wodnego, nadającego daniom orientalnej nuty.

- Ziarna ryżu czarnego jaśminowego zwanego też „przysmakiem cesarskim”.

- Czerwony ryż jaśminowy nadający potrawą wyrazistego aromatu.

Kompozycja tych najciekawszych smakowo rodzajów ryżu nada codziennemu gotowaniu powiewu świeżości. Ryż 4 kolory marki Britta stanowi świetny pomysł zarówno na szybki posiłek, jak i dodatek do bardziej ekskluzywnych dań, które chcemy zaserwować np. na uroczystej kolacji.

Aby zapoznać się z pełnym asortymentem niezwykle smakowitych i wszechstronnych produktów marki Britta zapraszamy na stronę: www.britta.pl oraz na fanpage: www.facebook.com/HalinaiBrittaNaTropieDobregoSmaku.

 

Producent: „Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością” Foods Sp. k.

Produkt: Ryż 4 kolory marki Britta

Opakowanie: 500g

Cena detaliczna: ok. 5,79 zł

 

 





Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

flypr

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Zamów opracowanie informacji prasowej


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »