Moda » Odzież

Gwiazdobranie – nocne cen spadanie w Magnolia Park

W najbliższy piątek, 7 października, w godzinach od 20:00 do 23:00 ceny w Magnolia Park będą spadać nawet o 70%! Podczas nocnych zakupów w największym wrocławskim centrum handlowym na Klientów będą czekały atrakcyjne rabaty oraz liczne oferty specjalne.

W najbliższy piątek, 7 października, w godzinach od 20:00 do 23:00  ceny w Magnolia Park będą spadać nawet o 70%! Podczas nocnych zakupów w największym wrocławskim centrum handlowym na Klientów będą czekały atrakcyjne rabaty oraz liczne oferty specjalne.

Ile gwiazd na niebie nikt nie wie, ale wiemy, że w piątkową noc w Magnolia Park gwiazdorskich promocji będzie wystarczająco dużo, by zaspokoić gusta najbardziej wymagających łowców rabatów. Pod osłoną nocy na terenie największego wrocławskiego centrum handlowego odsłonią się ceny, jakich świat jeszcze nie widział!

„Było już truskawkobranie, słonecznikobranie oraz kawobranie. Tym razem konwencję brania nieco modyfikujemy, ale nadal obracamy się wokół zmysłowych promocji. Gwiazdobranie to noc zakupów pod znakiem modowych gwiazd sezonu. W blasku nocy ceny objawią swe niższe oblicze.” – powiedział Adrian Zawadzki, dyrektor centrum handlowego Magnolia Park.

Gwiazdobranie rozpocznie się w piątek o godzinie 20:00. Przez trzy godziny w ponad 100 sklepach, kawiarniach i punktach usługowych objętych promocją będą obowiązywały oferty specjalne oraz rabaty sięgające nawet 70%, a wśród nich między innymi: 70% zniżki na wybrane modele kolekcji letniej w sklepie Peek&Cloppenburg, 40% rabatu na zakup drugiej pary butów w sklepie Bata, 30% upustu w Saturnie przy zakupie trzech różnych produktów czy 20% zniżki na cały asortyment w drogerii Sephora.

Pełna lista promocji dostępna jest na:

http://www.magnoliapark.pl/ lub http://www.facebook.com/magnoliaparkcentrum

Pomyśl życzenie i przyjdź do Magnolia Park na nocne Gwiazdobranie w piątek, 7 października
od godziny 20:00 do 23:00.

* * *

Magnolia Park we Wrocławiu to największe centrum handlowo-rozrywkowo-rekreacyjne na Dolnym Śląsku. Na powierzchni 74 400 metrów kwadratowych znajduje się ponad 230 sklepów, kawiarni, restauracji i punktów usługowych. W ofercie centrum dostępne
są m.in. takie marki jak: Aldo, Almi Decor, Denon, Esprit, Eva Minge, Gabor, Home&You, Peek&Cloppenburg, Promod, Reserved, Saturn, Swiss, W.Kruk, Zara, kino Helios, hipermarket TESCO czynny do północy i jedyne we Wrocławiu kino 5D. Magnolia Park j
est idealnym miejscem spotkań towarzyskich i spędzania wolnego czasu. Na terenie Magnolia Park odbywają się spektakularne koncerty, wydarzenia sportowe czy pokazy mody. Na terenie centrum, w otoczeniu bujnej zieleni, znajdują się również: ścianka wspinaczkowa, amfiteatr będący miejscem występów artystów oraz fontanna, która jest tłem dla efektownych spektakli z cyklu „światło i woda”.

Dodatkowe informacje:

Maja Górska,  m.gorska@contrust.pl, GSM: + 48 662 272 485, Fax: +48 22 402 48 68

ConTrust