Kultura, sztuka » Kultura

„Jarzyna”, czyli pełen zdrowia spektakl teatralny dla dzieci w CH RONDO

W sobotę 16 marca CH RONDO zaprasza wszystkie dzieci wraz z rodzicami na przedstawienie teatralne pt. „Jarzyna”.

Kolejny spektakl w ramach cyklu „Teatrzyki na okrągło” poprowadzi Kamil Żongler, który zabierze najmłodszych widzów w kulinarną podróż, pełną zdrowego jedzenia i zabawy.

W przedstawieniu, łączącym elementy cyrku i teatru ulicy, klaun Jarzyna zabiera dzieci na przygodę, podczas której uczą się one o znaczeniu zdrowego odżywiania w sposób pełen humoru i radości. "Jarzyna" to przede wszystkim interaktywna zabawa, która – wykorzystując elementy klaunady i żonglerki – stawia na bezpośredni kontakt z młodymi odbiorcami, inspirując ich do pozytywnego spojrzenia na zdrowe posiłki i pozostawiając po sobie ślad w postaci ciekawości oraz chęci do eksplorowania świata zdrowej diety.

Przedstawienia odbędą się 16 marca 2024 roku o godzinach 11:00, 13:00 i 15:00. Po każdym spektaklu odbędą się warsztaty z Wyższą Szkołą Nauk o Zdrowiu, dzięki którym młodzi widzowie jeszcze głębiej zanurzą się w tematykę zdrowego odżywiania. Dzieci, biorąc udział w tych interaktywnych zajęciach, będą mogły na własne oczy przekonać się, jak ważne dla ich zdrowia i rozwoju jest spożywanie warzyw.

Warto pamiętać, że również i tym razem najmłodsi będą mogli otrzymać pieczątkę do specjalnego dzienniczka, który – po zdobyciu kompletu pieczątek – pozwoli na odbiór ciekawych nagród.

Udział w spektaklu teatralnym oraz warsztatach zdrowego żywienia jest bezpłatny. Wydarzenie odbędzie się na poziomie 1, w okolicy salonu Martes Sport i Gudi Home.

Dodatkowe informacje:

CH RONDO

Centrum Handlowe RONDO z powierzchnią 60 000 m kw. jest  jednym z pierwszych i najlepiej rozpoznawalnych centrów handlowych w Bydgoszczy. Doskonale zlokalizowane, w odległości zaledwie 2 km od ścisłego centrum, cieszy się dużym uznaniem wśród mieszkańców, którzy wybierają je nie tylko jako miejsce robienia zakupów, ale również spędzania w nim wolnego czasu. CH RONDO to centrum lokalnej społeczności, angażujące się i realizujące ciekawe inicjatywy, ważne dla mieszkańców Bydgoszczy.

CH Rondo wyróżnia się różnorodną ofertą handlową, którą tworzy 60 marek wśród których znajduje się m.in. 4F, Sinsay, Gudi Home, Martes Sport, RTV Euro AGD, CCC, Hebe, Pepco, Rossmann, KFC, hipermarket Auchan oraz klub fitness CityFit.

Właścicielem Centrum Handlowego RONDO jest Cromwell Property Group Poland. Zarządcą obiektu jest Apsys Polska.

Orchidea