Rozrywka i wypoczynek » Sport

Kibicuj najlepszym polskim szczypiornistkom z marką SATURN!

Sieć Saturn zaprasza do wspólnego kibicowania podczas Finału Polski w piłce ręcznej kobiet. Wydarzenie odbędzie się już 16 i 17 kwietnia 2016 roku w hali Regionalnego Centrum Sportowego w Lubinie.

Lider nowych technologii przygotował dla uczestników wyjątkowe atrakcje na miejscu imprezy oraz ciekawe oferty promocyjne w sklepie Saturn w Lubinie.

Jest jeszcze szansa na wejściówkę – wystarczy śledzić fanpage Saturn Polska. Jest o co zabiegać, ponieważ w walce o Puchar Polski zobaczymy najbardziej utytułowane polskie zespoły ostatnich lat. Gospodynie, czyli Metraco Zagłębie Lubin, zmierzą się w półfinale z Pogonią Baltica Szczecin. MKS Selgros Lublin o awans do finałowego meczu powalczy zaś z drużyną Vistal Gdynia. Taki skład to gwarancja wyjątkowych emocji oraz udziału gwiazd z reprezentacji Polski i z zagranicy. Rozgrywki odbędą się w dniach 16-17 kwietnia br. w hali Regionalnego Centrum Sportowego w Lubinie.

Kibicując polskim sportowcom sieć Saturn została partnerem wydarzenia. To wyjątkowa wiadomość dla wszystkich fanów piłki ręcznej – dwa dni rozgrywek będą bowiem nie tylko świętem sportu, ale też nowych technologii! Na miejscu wydarzenia czeka na uczestników specjalna strefa gier wyposażona w konsole Microsoft Xbox One z kinectem. Przed obiektem firma Parrot przygotuje zaś pokaz niezwykłych możliwości dronów.  Dodatkowo każdy klient, który w dniach 16-22 kwietnia 2016 roku przyjdzie do sklepu Saturn w Galerii Cuprum Arena w Lubinie z biletem Final Four PGNIG Puchar Polski, otrzyma 5% rabatu na wybrane produkty - konsole Xbox One, drony marki Parrot, zegarki Fit oraz urządzenia ze strefy Fit AGD. Ponadto klienci Saturn w Lubinie mogą skorzystać ze 100% rabatu na abonament przez trzy miesiące w ofercie Internetu mobilnego w Orange. Ważność kuponów do końca kwietnia.

Saturn chętnie towarzyszy Polakom w wyjątkowych wydarzeniach sportowych. Obok licznych atrakcji przygotowanych z myślą o kibicach, nie zapominamy też o zawodnikach, którzy dostarczają nam tych wyjątkowych emocji. Podczas Final Four PGNIG Pucharu Polski Kobiet będę miała przyjemność wręczyć najlepszej szczypiornistce turnieju nagrodę specjalną, ufundowaną przez firmę Saturn – tablet Lenovo TAB 2 A-50 - powiedziała Marta Kańska-Klownowska, Dyrektor marketu Saturn Lubin.

Na miłośników sportu i jednocześnie fanów sieci Saturn czeka także dodatkowa niespodzianka na Facebooku – możliwość wygrania biletów i wejściówek na Final Four Pucharu Polski Kobiet oraz wyjątkowych zestawów sportowych gadżetów:

• 1 miejsce – 4 bilety na Puchar Polski oraz koszulki marki Adidas z logo Saturn,
  • 2 miejsce – plakat z podpisami reprezentacji piłki ręcznej Metraco Zagłębie Lubin,
  • 3 miejsce – plecak z logo Santander oraz 2 bilety na Puchar Polski.
  • Nagrody pocieszenia –  16 podwójnych wejściówek na Puchar Polski.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy obserwować fanpage Saturn Polska i wykonać specjalne zadanie, które zostanie udostępnione 12 kwietnia!

SATURN to ceniona marka sklepów z elektroniką użytkową, należąca do holdingu Media-Saturn. W Polsce pierwsze sklepy powstały w 2004 roku. Obecnie SATURN dysponuje ponad 200 marketami w 5 krajach. 25 z nich zlokalizowanych jest w Polsce, z czego trzy to salony z technologiami mobilnymi Saturn Connect. Specjalistyczne sklepy marki SATURN oraz sklep internetowy saturn.pl oferują najpełniejszy na rynku asortyment w zakresie sprzętu multimedialnego, teleinformatycznego, fotograficznego, telewizorów, urządzeń audio-wideo, biurowych, AGD i pełną gamę akcesoriów, a także książki, programy i gry komputerowe oraz filmy i muzykę. Sieć oferuje również marki własne: ok., KOENIC ISY i PEAQ.

Saturn
www.saturn.pl
Więcej informacji z firmy MEDIA SATURN  ( press box )

newss.pl