Gospodarka » Żywność

Kupując herbatę „Przylądek Nadziei” wspierasz Fundację „Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową”

Kupując herbatę „Przylądek Nadziei” wspierasz Fundację  „Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową”
Marka Czas na Herbatę nawiązała współpracę z Fundacją „Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową”. Jej efektem jest nowy produkt – herbata pełna uśmiechu, miłości i nadziei.

Najnowsza propozycja to kompozycja zielonej herbaty Sencha z dodatkiem ananasa, marakui, skórki pomarańczowej, płatków słonecznika i płatków róży. Wybór tego produktu to wielkie wsparcie dla podopiecznych Fundacji „Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową”, ponieważ z każdego sprzedanego kilograma marka Czas na Herbatę przekaże 50 zł na jej działalność. Fundacja pomaga małym pacjentom od 25 lat. Z jej inicjatywy we Wrocławiu wybudowano nowy szpital Przylądek Nadziei, w którym dzieci z całej Polski są leczone w komfortowych warunkach z możliwością obecności rodzica.

Herbatę z dodatkiem uśmiechu, miłości i nadziei będzie można nabyć – zarówno w sklepie stacjonarnym, jak i internetowym – już od 25 czerwca.

flypr