Firma » Biznes

Medal Europejski dla Sodexo Performance Suite

W Finale XXV Konkursu "Medal Europejski" firma Sodexo Benefits and Rewards Services została uhonorowana Medalem Europejskim za platformę do kompleksowego zarządzania programami motywacyjnymi i lojalnościowymi – Sodexo Performance Suite.

Podczas uroczystej gali, która odbyła się 4 czerwca br., w Teatrze Wielkim Operze Narodowej w Warszawie, nagrodę odebrał Arkadiusz Rochala, Dyrektor Marketingu i Rozwoju.

Medal Europejski to rekomendacja wystawiana wyrobom lub usługom w konkursie organizowanym przez Business Centre Club, przy wsparciu Ministerstwa Spraw Zagranicznych reprezentowanego przez ministra ds. członkostwa w UE i pod Honorowym Patronatem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego z siedzibą w Brukseli. Celem tego projektu jest między innymi wyróżnienie oraz promocja wyrobów i usług oferowanych przez firmy działające na terenie Polski, a także wzbudzenie zainteresowania standardami i przepisami obowiązującymi w Unii Europejskiej.

“Jesteśmy dumni, że doceniana przez naszych klientów platforma do zarządzania programami lojalnościowymi on-line Sodexo Performance Suite zyskała uznanie także jury tego prestiżowego konkursu. Otrzymana nagroda to dowód na to, że obraliśmy słuszną strategi i że po europejsku rozwijamy naszą ofertę. Dziękuję wszystkim pracownikom za zaangażowanie i pracę włożoną w rozwój tego produktu, a także partnerom biznesowym i klientom, którzy korzystają z tego innowacyjnego rozwiązania– powiedział Arkadiusz Rochala, Dyrektor Marketingu i Rozwoju w Sodexo Benefits and Rewards Services.

Kapituła konkursu doceniła kompleksowość platformy Sodexo Performance Suite, która pozwala efektywnie realizować różne cele biznesowe firmy – od wsparcia sprzedaży, przez zdobywanie nowych i utrzymanie dotychczasowych klientów, po budowanie pozycji rynkowej. Platforma umożliwia także prowadzenie komunikacji z partnerami handlowymi, klientami czy konsumentami, bieżącą obsługę akcji, przygotowanie dedykowanych stron www czy też opracowanie katalogu nagród, który odpowiada oczekiwaniom różnych grup docelowych. Każdy projekt wspierany jest przez dedykowanego Program Managera, który zapewnia pełne doradztwo prawno-biznesowe. Dzięki Sodexo Performance Suite firmy mogą organizować i prowadzić skuteczne programy lojalnościowe na bieżąco weryfikując ich wyniki.

Systematycznie rośnie liczba klientów, którzy korzystają z Sodexo Performance Suite. Do tej pory na platformie zrealizowano projekty motywacyjne i programy lojalnościowe dla takich branż jak: FMCG, telekomunikacja/IT, motoryzacyjna czy budowlana.

ConTrust