Firma » Finanse

Mobilnie w KRD. Opinie o aplikacji do wyszukiwania dłużników

W dobie szybkich technologicznych zmian każdy z nas szuka nowych rozwiązań korzystania z usług. Jedno z największych w Polsce biur informacji gospodarczej, Krajowy Rejestr Długów, nie pozostało głuche na potrzeby klientów.

Firma już od ponad 2 lat z sukcesem zachęca użytkowników do korzystania z darmowej aplikacji mobilnej KRD. Opinie na temat tej usługi są bardzo pozytywne, dlatego warto sprawdzić korzyści, jakie ze sobą niesie.

Dlaczego windykacja staje się mobilna?

4,6 milionów zadłużonych firm – tyle liczy rejestr instytucji, które w przeszłości lub obecnie miało problemy z regularnym spłacaniem swoich zobowiązań płatniczych wobec kontrahentów. Jeśli często podpisujesz umowy z nowymi partnerami biznesowymi, powinieneś wiedzieć, którzy przedsiębiorcy są godni zaufania, a którym lepiej podziękować za współpracę. Nie zawsze jednak mamy dostęp do komputera, by zalogować się na swoje konto w KRD i pobrać informacje o potencjalnym kontrahencie.

Na szczęście istnieje rozwiązanie tego problemu. Aplikacja mobilna KRD sprawdzi szukane przez ciebie dane w dokładnie tak krótkim czasie, jaki potrzebujesz na podpisanie umowy. Uruchomienie tej aplikacji to kolejny ukłon w stronę naszych klientów. Korzystanie z mobilnej aplikacji KRD to narzędzie do szybkiego prześwietlenia i diagnozy, czy warto współpracować z danym kontrahentem – zachęca Adam Łącki, prezes zarządu KRD BIG SA.

Dlaczego warto korzystać z aplikacji?

Przede wszystkim wiemy, komu warto zaufać, a kto już długo gości w rejestrach długów KRD Opinie i informacje na temat szukanych przedsiębiorców pokażą nam się na wyświetlaczu telefonu w ciągu kilku sekund. Ponadto, jeśli już podpisałeś umowę z partnerem, ale chcesz na bieżąco sprawdzać jego wypłacalność, możesz włączyć monitoring firm. Gdy na temat twojego kontrahenta pojawią się negatywne wpisy, aplikacja natychmiast cię o tym poinformuje.

Nowoczesna usługa KRD jest więc niezwykle pomocna w trakcie codziennego podejmowania ważnych decyzji biznesowych.

JoannaS

• avatar
    ~Sadinternetowy_pl 2016-10-23 01:06:15

Za darmo można sprawdzić dłużników na giełdzie Sądu Internetowego.