Moda » Odzież

Na 16 marca czekają „jak na szpilkach”

Łowcy okazji z niecierpliwością wyczekują tego dnia. Obok sezonu wyprzedaży, jest to bowiem jedna z niewielu okazji do zakupu ubrań z najnowszych kolekcji po cenach obniżonych nawet o 70%. Chodzi tutaj o Noc Zakupów, którą w tym roku Centrum Janki organizuje już w piątek, 16 marca.
Dodatkową atrakcją tego dnia będzie konkurs, w którym nagrody otrzyma 50 klientów.

W nadchodzący piątek Centrum Janki rozpoczyna świętowanie wiosny organizując akcję rabatową nazywaną Nocą Zakupów. Tego dnia centrum będzie otwarte dla Klientów do godziny 23.00, przy czym akcja rabatowa rozpocznie się o godz. 20.00. Z okazji Nocy Zakupów specjalne promocje sięgające nawet 70% przygotowały niemal wszystkie sklepy i punkty usługowe Centrum Janki, w tym między innymi te oferujące odzież, kosmetyki, biżuterię, bieliznę, obuwie i galanterię skórzaną. Aby ułatwić klientom dojazd i powrót z zakupami do domów Centrum Janki przygotowało specjalny rozkład jazdy autobusów, dostępny na stronie http://www.chjanki.pl.

Dodatkową atrakcją Nocy Zakupów będzie konkurs, w którym nagrodami są karty podarunkowe, każda o wartości 100 zł. Karty uprawniają do zakupów we wszystkich sklepach i punktach usługowych Centrum Janki. Otrzyma je pierwszych pięćdziesięciu klientów, którzy w trakcie akcji zrobią zakupy za minimum 500 zł, a następnie okażą paragony w Punkcie Obsługi Klienta.

Na terenie Centrum Janki działa obecnie około 80 sklepów i punktów usługowych, a także 11 punktów gastronomicznych. Wśród nich znajdują się m.in. sklepy z odzieżą dziecięcą, damską, męską, sportową, salony obuwnicze, salony jubilerskie, drogerie i sklepy oferujące specjalistyczne produkty pielęgnacyjne, a także market budowlany, market spożywczy, salon meblowy, biuro podróży, sklep RTV/AGD i kino.

Noc Zakupów w Centrum Janki
16 marca 2012 r., w godz. 20.00. - 23.00.
ul. Mszczonowska 3, 05-090 Janki k/Warszawy

Właścicielami Centrum Janki są:
• Spółka celowa CH Janki Sp. z o.o. należąca do GE Capital Real Estate Polish Retail Holdco Sarl. Asset Manager: GE Real Estate Poland Sp. z o.o.
• Leroy Merlin Inwestycje Sp. z o.o.
• Cinema City Sp. z o.o.
• Taima Investments Sp. z o.o.

Effective Public Relations