Firma » Biznes

Największa konferencja HR-owa na Śląsku! Zapraszamy na katowicką edycję konferencji „Wyzwania HR”

Zapraszamy do udziału w konferencji "Wyzwania HR", która odbędzie się 13 czerwca 2012 roku (środa) w Hotelu Angelo w Katowicach. Podczas konferencji podejmiemy próbę znalezienia odpowiedzi na kluczowe pytania, jakie stoją przed osobami zarządzającymi zasobami ludzkimi.

Wyzwania HR to największe inicjatywy HR-owe organizowane poza Warszawą, skierowane do specjalistów, praktyków HR oraz ekspertów i decydentów kształtujących politykę personalną w firmach.

Katowicka edycja konferencji Wyzwania HR to największe na Śląsku spotkanie branżowe organizowane przez serwis Pracuj.pl już po raz trzeci. To nie tylko przegląd nowych trendów w rekrutacji czy promowanie dobrych praktyk w zarządzaniu zasobami ludzkimi, ale przede wszystkim dyskusja na temat wyzwań stojących przed działami personalnymi w najbliższym roku. To także platforma umożliwiająca wymianę wiedzy i doświadczeń z obszaru HR przygotowana specjalnie dla przedstawicieli najsilniejszych firm działających na Śląsku.

Wystąpienia zostały przygotowane w ramach dwóch równolegle odbywających się ścieżek tematycznych. Najlepsze projekty i praktyki zaprezentują prelegenci z prestiżowych organizacji:  Grupa Onet.pl, Sage, Centrum Szkoleniowe JET, Training Partners, ThinkBig, Elektrobudowa, Navo PGD oraz Grupa Pracuj Solutions.

Szczegółowe informacje i program konferencji są dostępne stronie www.wyzwaniahr.pl.

Cykl regionalnych konferencji Wyzwania HR to integracja prężnie działających firm z głównych regionów gospodarczych Polski wokół idei odpowiedzialnego, przemyślanego i nastawionego
na sukces rynkowy zarządzania zasobami ludzkimi.

W 2012 roku, poza Sopotem i Katowicami, konferencje odbędą się także we Wrocławiu i Poznaniu. Co ważne w dotychczas zorganizowanych jedenastu edycjach konferencji Wyzwania HR w całej Polsce wzięło udział łącznie ponad 1.340 osób.

ConTrust