Technologie » AGD - RTV

Nowe centrum technologiczne Legnicy

Media Markt zmienia lokalizację i technologiczne centrum Legnicy przenosi się do C.H. Stop Shop Legnica. Już w sobotę, 24 października br., o godz. 7.00 do dyspozycji Klientów zostanie tu oddany nowoczesny, odpowiadający najnowszym światowym trendom, sklep Media Markt.
 Z okazji otwarcia odwiedzający mogą skorzystać ze specjalnej oferty promocyjne.

Media Markt w Legnicy od 9 lat z powodzeniem odpowiada na potrzeby mieszkańców miasta i okolic, zapewniając najpełniejszą w regionie ofertę produktów z zakresu szeroko rozumianej elektroniki użytkowej zarówno konsumentom zaspokajającym codzienne potrzeby, jak i pasjonatom nowych technologii. Aby zapewnić Klientom jeszcze lepsze warunki do poznawania i zakupu nowych technologii, sklep zmienia swoja dotychczasową lokalizację i od 24 października zaprasza do nowego wnętrza w Centrum Handlowym Stop Shop Legnica, przy ul. Roberta Schumana 17.

Jestem przekonany, że nowy sklep spodoba się naszym klientom, dla których Media Markt jest od lat pierwszym adresem przy podejmowaniu decyzji zakupowych nowych urządzeń do domu, biura, czy realizacji swoich pasji. W nowoczesnej aranżacji i przyjaznej atmosferze będą mogli zapoznać się z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi dostępnymi na rynku i uzyskać fachową pomoc w wyborze produktów odpowiadających ich potrzebom – powiedział Przemysław Nykiel, Dyrektor Media Markt w Legnicy.

Media Markt w C.H Stop Shop Legnica zaoferuje również szeroki wachlarz usług: przy zakupie sprzętu klienci będą mogli skorzystać z oferty ratalnej, wykupić opcję rozszerzonej ochrony produktów Gwarancja +, skorzystać z usługi instalacyjnej Power Service, czy podpisać umowę na mobilny Internet lub telefon, telewizję satelitarną NC+, a nawet na zakup energii.

Sklep będzie czynny od poniedziałku do soboty w godz. 10.00 – 21.00, w niedzielę od 10.00 do 20.00.

Oferta produktowa z okazji otwarcia sklepu Media Markt w Legnicy – wybrane produkty:

• Telewizor Samsung 40” za 1399,00 zł;
  • Kuchenka gazowo- elektryczna Amica za 799,00 zł;
  • Pralka Indesit za 699,00 zł;
  • Odkurzacz Samsung za 159,00 zł;
  • Smartfon Samsung za 1199,00 zł;
  • Laptop HP z pakietem Microsoft Office za 899,00 zł.

Więcej informacji na mediamarkt.pl .

Media Markt
Więcej informacji z firmy MEDIA SATURN  ( press box )

newss.pl