Gospodarka » Narzędzia

Nowość od Stanley'a – plecak narzędziowy FatMax

Firma Stanley wprowadza do sprzedaży plecak zaprojektowany specjalnie do wygodnego transportu narzędzi. Ten pomysłowy produkt sprawdzi się jako gwiazdkowy prezent w nadchodzącym okresie świątecznym.

Stanley, producent wysokiej jakości narzędzi ręcznych, wprowadza na rynek nowość. Plecak narzędziowy FatMax został zaprojektowany z myślą o osobach, które często potrzebują przenieść swój podręczny warsztat w dowolne miejsce pracy, a jednocześnie cenią wygodę podczas transportu narzędzi. Wnętrze plecaka zostało podzielone na 3 komory, pomiędzy którymi znajdują się łatwe do wypięcia przegrody. Każda z nich stanowi jednocześnie organizer na drobne narzędzia, takie jak wkrętaki, klucze lub szczypce. Plecak posiada w sumie 50 różnych rozmiarów kieszonek, które ułatwiają utrzymanie porządku w tym przenośnym warsztacie. Łatwy dostęp do wszystkich narzędzi zapewnia funkcja pełnego otwarcia plecaka oraz rozsuwany z dowolnej strony zamek błyskawiczny.

Plecak narzędziowy Stanley FatMax został wykonany z mocnego nylonu (600 x 600 Denier). Miękkie podbicie na plecach i ergonomicznych ramionach zapewnia komfort podczas noszenia oraz zapobiega odgnieceniom. Dno plecaka dodatkowo zabezpiecza nieprzemakalna warstwa, która chroni narzędzia przed wilgocią. Górny uchwyt pokryto gumową warstwą pozwalającą na wygodne przenoszenie plecaka w ręku. Wielkość poszczególnych kieszonek oraz komór została dostosowana do rozmiarów najczęściej używanych narzędzi, dzięki czemu plecak Stanley FatMax umożliwia transport zarówno małych przedmiotów, jak i dużych urządzeń, takich jak wiertarka.

Plecak narzędziowy Stanley FatMax
Wymiary: 36 x 27 x 46 cm
Sugerowana cena detaliczna: 310 zł

Produkty firmy Stanley dostępne są w renomowanych sklepach narzędziowych i marketach budowlanych na terenie całego kraju.

Effective Public Relations