Dom » Wnętrza

"Nowości w parach" w sklepach Komfort

Sieć sklepów Komfort rozpoczyna promocję wiosennych kolekcji. Kampania „Nowości w parach” prezentuje wybrane dywany i panele, dobrane w idealnie pasujące do siebie pary. Spoty telewizyjne emitowane będą już od 6 marca br.

W nowej kampanii Komfort prezentuje 2 pary nowości. „Para na start” to duet produktów, które wyróżniają doskonałe ceny: dywan Diamond od 119 zł oraz panel Dąb Colmar za 21,90 zł/mkw. Drugą propozycją jest „Para na zawsze”, czyli modny i bardzo efektowny dywan Corsica oraz elegancki panel Dąb Cortina, który dzięki synchronicznej strukturze idealnie odwzorowuje fakturę drewna. Obie pary zestawiono tak, aby idealnie pasowały do siebie, a także odpowiadały konkretnym potrzebom i priorytetom zakupowym Klientów.

Pod względem kreacji kampania „Nowości w parach” stanowi kontynuację zrealizowanej na początku roku akcji wyprzedażowej. W 15-sekundowych spotach telewizyjnych występują ci sami aktorzy, a fabuła utrzymana jest w tej samej, żartobliwej konwencji: sprzedawca Komfort wyjaśnia zaintrygowanej klientce przyczyny nietypowego zachowania osób oglądających nową ofertę sklepu („Wiosną ludzie mają energię, a my nowe podłogi - to testują").
Podobny jest również dobór mediów. Spoty reklamowe prezentowane będą już od 6 marca w telewizji (TVN, TVP1, TVP2, Polsat, stacje tematyczne) oraz w ogólnopolskich rozgłośniach radiowych (Radio Zet, RMF FM). Akcja komunikowana jest również w punktach sprzedaży. Zakupu mediów dokonał dom mediowy Starlink. Projekty materiałów POSM i produkcję wykonał  dział marketingu Sklepów Komfort.

Klip: http://youtu.be/Ti0E4oQZ3kA

W ofercie sklepów sieci Komfort znajduje się szeroki wybór podłóg: paneli, podłóg drewnianych, wykładzin dywanowych i elastycznych oraz dywanów. Sklepy zapewniają również profesjonalne doradztwo oraz specjalistyczne usługi: montaż paneli, podłóg drewnianych i wykładzin oraz obszywanie i wycinanie dowolnych kształtów z wykładzin.

Sklepy KOMFORT
WIĘCEJ INFORMACJI z firmy Sklepy KOMFORT (PRESS BOX)

newss.pl