Rozrywka i wypoczynek » Hobby

Nowy sklep dla modelarzy - FigurkiDioramy.pl

Nowo otwarty sklep modelarski FigurkiDioramy.pl kusi nie tyle cenami, które ma na rynkowym poziomie, co starannie dobranym towarem oraz dodatkową wartością którą daje klientom.

W polskim internecie dostępnych jest już parę sklepów modelarskich. Większość z nich skupia się na walce cenowej między sobą, nie dając klientom nic poza ofertą handlową, oraz nie potrafiących odnaleźć się z mediach społecznościowych.

Sklep modelarski FigurkiDioramy.pl ze swoją ofertą skupia się wokół figurek oraz dioram - dostępne są zarówno figurki żołnierzy, cywilów, zwierząt, oraz budynki, akcesoria uliczne czy takie detale jak meble czy butelki w skal. Oczywiście nie może zabraknąć również farb, klejów, pigmentów czy narzędzi.

Obsługa sklepu służy swoją radą i pomocą przy wszelkich pracach modelarskich. Dodatkowo prowadzi blog modelarski oraz fan page na Facebooku. W planach jest więcej działań w mediach oraz bliższa współpraca bezpośrednio z klientami.

FigurkiDioramy.pl