Rozrywka i wypoczynek » Uroczystości

Nowy sklep Super-Pharm w Zabrzu już otwarty!

Sieć Super-Pharm cały czas się rozwija. 20 sierpnia 2014 r. w Zabrzu na Placu Teatralnym nastąpiło uroczyste otwarcie 56. placówki w Polsce. To już 7. nowy punkt firmy otwarty w 2014 roku i ogólnie 7. na terenie aglomeracji śląskiej.

Super-Pharm łączy w sobie ideę apteki, drogerii i perfumerii w jednym miejscu. Sieć istnieje na polskim rynku od ponad 13 lat. Głównym źródłem dynamicznego rozwoju firmy jest dobra lokalizacja sklepów oraz konkurencyjne ceny. Dzięki wykorzystaniu potencjału galerii i parków handlowych, Super-Pharm staje się wygodnym i dopasowanym do potrzeb klienta miejscem na zakupy.

Podczas uroczystego otwarcia sklepu w Zabrzu przy CH Platan, na pierwszych klientów czekały niespodzianki oraz specjalne promocje.  Mnóstwo produktów w wyjątkowych cenach to znak rozpoznawczy sieci Super-Pharm. Godziny otwarcia sklepu dopasowane są do intensywnego stylu życia klientów. Super-Pharm w Zabrzu zaprasza na zakupy od poniedziałku do soboty w godzinach 09.00-21.00, a w niedziele od godziny 10.00 do 20.00.

„Zabrze to kolejny strategiczny punkt na mapie Polski. Głównymi czynnikami, które sprzyjały decyzji o otwarciu nowej placówki właśnie w tym mieście, była jego dynamika rozwoju oraz interesujące położenie. Wierzymy, że Super-Pharm stanie się dla mieszkańców Zabrza nie tylko miejscem, w którym będą mogli zrobić zakupy, ale również podejmować  pracę. Cieszę się, że mogłem być obecny podczas jego otwarcia"- komentuje Grzegorz Kowalski, Prezes Super-Pharm Polska.

brandAddicted