Firma » System prawny

Ochrona praw własności przemysłowej w przedsiębiorstwie. Weź dotacje na innowacje!

Kancelaria JWP zaprasza na otwarcie nowego biura w Krakowie. Z tej okazji, 1 grudnia 2015 roku, będzie nam bardzo miło gościć Państwa na szkoleniu przygotowanym wspólnie z firmą ADM Group. Po wykładzie odbędzie się przyjęcie koktajlowe.

Kancelaria JWP wraz z ADM Group, Centrum Transferu Technologii CITTRU Uniwersytetu Jagiellońskiego i Małopolskim Związkiem Pracodawców Lewiatan przygotowała szkolenie "Chroń strategicznie! Ochrona praw własności przemysłowej w przedsiębiorstwie. Weź dotacje na innowacje”. Spotkanie będzie miało formę warsztatową, a omawiane tematy będą poparte praktycznymi przykładami.

Po szkoleniu Kancelaria JWP Rzecznicy Patentowi pragnie zaprosić Państwa na koktajl z okazji otwarcia nowego biura regionalnego w Krakowie.

Do pobrania: zaproszenie na szkolenie "Chroń strategicznie! Ochrona praw własności przemysłowej w przedsiębiorstwie. Weź dotacje na innowacje”

Prelegenci: Alicja Kicińska - Fujawa, krajowy i europejski rzecznik patentowy, dyrektor biura JWP Rzecznicy Patentowi w Krakowie, Piotr Iwaszko,  doradca ds. projektów inwestycyjnych,  ADM Group
Data i Godzina: 2015-12-01 | 13:00
Miejsce: Park Inn by Radisson Krakow, ul. Monte Cassino 2, 30-337 Kraków
Dla Kogo: Przedsiębiorcy, naukowcy

Program:

Godz. 13:00 - 14:15 - Część I - Chroń strategicznie! Ochrona praw własności przemysłowej w przedsiębiorstwie -  Alicja Kicińska - Fujawa, krajowy i europejski rzecznik patentowy, dyrektor biura JWP w Krakowie.

Własność intelektualna w przedsiębiorstwie – definicja przedmiotu

Własność przemysłowa w innowacyjnym przedsiębiorstwie. Co można i warto chronić?

• znaki towarowe
  • wzory przemysłowe
  • wynalazki i wzory użytkowe
  • oznaczenia geograficzne