Dom » Architektura

Poukładane wakacje z ARCHON+

Na Klientów, którzy w czasie wakacji zdecydowali się na poszukiwania wymarzonego domu na stronie www.archon.pl - czekają wspaniałe nagrody. Wystarczy wybrać dowolny projekt domu i rozpocząć zabawę w interaktywne puzzle.

Przez cztery wakacyjne tygodnie, Klienci którzy planują w najbliższych miesiącach zakup projektu domu ARCHON+, będą mogli wziąć udział w interaktywnej zabawie, polegającej na układaniu puzzli z projektami domów.

Wszystkie projekty zostały podzielone na 9 segmentów, z których trzeba ułożyć prawidłowy wizerunek wybranego domu. Laureatami tygodnia zostaje czterech uczestników, którzy najszybciej ułożą wybrane przez siebie puzzle.

Zabawa, którą zaproponowaliśmy naszym Klientom ma na celu nagrodzić najbardziej aktywnych internautów, którzy mimo wakacji podjęli się poszukiwań domu swoich marzeń mówi Jerzy Kala PR Manager z Biura Projektów ARCHON+. Dla każdego z laureatów przygotowaliśmy bardzo atrakcyjne nagrody: bony turystyczne Travelpass o łącznej wartości 300 zł oraz kupon o wartości 100 zł na zakup projektów dodatkowych instalacji, do wybranego projektu domu. Zestaw produktów dodatkowych to 10 różnych propozycji, które mają wpływ na podniesienie energooszczędności budowanego domu oraz zwiększenie komfortu wszystkich mieszkających w nim domowników - dodaje Jerzy Kala z Biura Projektów ARCHON+.

Do wybrania jest także bardzo atrakcyjny Poradnik Piękny Ogród, który w całości poświęciliśmy tematyce zagospodarowania terenu wokół domu oraz profesjonalnemu zaprojektowaniu przydomowego ogrodu. W pierwszym tygodniu zabawy najszybszymi graczami okazali się: Marcin, Przemek, Kasia i Tomek - serdecznie gratulujemy i zapraszamy do dalszej zabawy. Dajemy Wam czas na układanie puzzli do 8 sierpnia.

źródło: ARCHON+ Biuro Projektów www.archon.pl, www.projektydomow.pl

ARCHON+ Biuro Projektów