Dom » Architektura

Promocja na system TECEfloor aktualna tylko do końca września!

Atrakcyjna promocja na innowacyjny system TECEfloor niebawem dobiega końca. Kto jeszcze nie skorzystał z oferty firmy TECE ma szansę zrobić to tylko do końca września 2013 roku.

Innowacyjny system TECEfloor cieszy się niesłabnącym uznaniem profesjonalistów z branży instalacyjnej. Popularność dopracowanych pod względem konstrukcji oraz wytrzymałości produktów marki TECE wynika z faktu, że posiadają one niezwykle szerokie spektrum zastosowań oraz zapewniają komfort i bezpieczeństwo użytkowania. Kto nie poznał jeszcze nowych standardów jakości w ogrzewaniu podłogowym powinien w najbliższym czasie skorzystać z objętych promocją rozwiązań instalacyjnych!
Profesjonalna instalacja w pakiecie promocyjnym

Promocja firmy TECE skierowana jest do inwestorów i wykonawców, którzy w okresie trwania akacji zamówią jeden z wybranych modeli rozdzielaczy ogrzewania podłogowego TECEfloor wraz z modułem głównym. Oferta firmy TECE ważna jest tylko do końca 2013 roku. Warto z niej skorzystać wybierając jeden z poniższych produktów z asortymentu TECEfloor:

ROZDZIELACZE:
- rozdzielacz ogrzewania podłogowego TECEfloor wraz z mieszaczem pompowym i zaworami regulacyjnymi (nr katalogowe 7734 10 XX)
- rozdzielacz ogrzewania podłogowego TECEfloor wraz z mieszaczem pompowym i przepływomierzami (nr katalogowe 7733 20 XX)
- rozdzielacz ogrzewania podłogowego TECEfloor zintegrowany z termostatycznym zaworem trójdrogowym i mieszaczem pompowym (nr katalogowe 7733 25 XX)
- rozdzielacz „2 w 1” dwuparametrowy rozdzielacz do ogrzewania podłogowego z mieszaczem pompowym i do C.O. (nr katalogowe 7733 30 XX)

MODUŁY GŁÓWNE:
- moduł główny WLM2 – 1FS/B (nr katalogowy 204 007)
- moduł główny WLM2 – 1FS (nr katalogowy 204 001)
- moduł główny WLM2 – 1BA (nr katalogowy 204 003)

Promocja na zakup systemu TECEfloor rozpoczęła się 24.04.2013 roku. Mimo upływu kilku miesięcy od jej rozpoczęcia, zainteresowanie rozwiązaniem firmy TECE nie słabnie. Do firmy wciąż zgłaszają się nowi uczestnicy akcji.

Osoby zainteresowane ofertą promocyjną przy zakupie jednego z wymienionych powyżej rozdzielaczy wraz z jednym z w/w modułów głównych otrzymują kurtkę i profesjonalne spodnie ogrodniczki wykonane z poliestru i bawełny o zwiększonej wytrzymałości i dodatkowych wzmocnieniach w miejscach szczególnie narażonych na przetarcie. Warunkiem otrzymania markowej odzieży jest przesłanie faksem lub na adres mailowy tece@tece.pl, wpisując w temacie hasło: „Promocja TECEfloor”, kopii dokumentów potwierdzających zakup produktów objętych promocją.

Oferta promocyjna firmy TECE to doskonała okazja, by otworzyć się na innowacyjne rozwiązania instalacyjne. Funkcjonalne i wytrzymałe rozdzielacze podłogowe wyposażone w moduł główny zagwarantują bezproblemową eksploatację na co dzień. Dobrej jakości markowa odzież zapewni natomiast bezpieczną i komfortową prace podczas instalacji. Warto się pośpieszyć i skorzystać z tej okazji, bo do końca akcji zostało już niewiele czasu!

Więcej informacji i regulamin promocji dostępny u organizatora.

"TECE" Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 61
 57-100 Strzelin
tece@tece.pl
www.tece.pl

Przedsiębiorstwo "TECE" Sp. z o.o.  jest znanym producentem i dystrybutorem innowacyjnych produktów w zakresie techniki sanitarnej i grzewczej, specjalizującym się w produkcji wysokiej jakości systemów instalacyjnych przeznaczonych do obiektów przemysłowych oraz budownictwa ogólnego. Obecnie grupa TECE posiada 20 własnych oddziałów i przedstawicielstwa handlowe w ponad 31 krajach.

GUTPR