Moda » Odzież

Promocyjna 13-tka w Porcie Łódź

Port Łódź zaprasza na Dzień Wielkich Promocji. Akcja rabatowa odbędzie się 13 grudnia i zostanie połączona z Klubem Rodzinnym, którego członkowie tego dnia na swoje karty będą mogli doliczyć podwójną liczbę punktów.

13 – tego dnia miesiąca Port Łódź zaprasza na promocje, które przygotowali dla Klientów najemcy Centrum. Tego dnia taniej zakupimy markową odzież, obuwie, kosmetyki, a także ze zniżką skorzystamy z niektórych usług.

Sklep CCC przygotował dla Klientów rabaty na zakup obuwia i torebek w wysokości 20%. Taniej o 15% kupimy odzież sportową w 4F oraz akcesoria sportowe w Go Sport. Salony z modą damską, męską i dziecięcą także przygotowały ciekawe promocje. W KappAhl otrzymamy 20% rabatu przy zakupie dwóch artykułów, marka Orsay zaoferuje tej samej wysokości promocję na dostępną w sklepie kolekcję toreb, natomiast Cubus zaprasza do działu dziecięcego, gdzie taniej o 20% otrzymamy ubranka i akcesoria dla najmłodszych.

Na Święta, dla Pań salon Celebrities Nail proponuje pakiet pielęgnacyjny – manicure oraz pedicure hybrydowy, którego cena obniżona zostanie o 30%. Taniej zakupy zrobimy również w perfumerii Douglas, gdzie czekać będą rabaty wysokości 10% na cały asortyment.

W Dzień Wielkich Promocji zamówimy taniej o 15% dania mięsne, ryby oraz www.portlodz.pl. Osoby, które nie są jeszcze członkami Klubu Rodzinnego Portu Łódź zachęcamy do zapoznania się z programem:  https://www.portlodz.pl/pl-pl/for-families/klub_rodzinny

beyondpr