Motoryzacja » Moto Serwis

Seksowna nawigacja GPS

Producent popularnego w Polsce oprogramowania do nawigacji GPS o nazwie MapaMap, dodał do swojej nawigacji jeden z najseksowniejszych męskich głosów w Polsce – głos Łukasza Nowickiego.

Na stronie www.mapamap.pl dostępna jest bezpłatna aplikacja pozwalająca zainstalować te nowe komunikaty głosowe dotychczasowym użytkownikom MapyMap.

Pomysł na głos Łukasza Nowickiego w naszej nawigacji zrodził się po wyemitowaniu w telewizji TVN znanego programu rozrywkowego „Kuba Wojewódzki”, którego gościem był Łukasz Nowicki. Obserwując reakcje na barwę głosu Łukasza, doszliśmy do wniosku, że tak pozytywnych odczuć życzymy wszystkim użytkownikom naszej nawigacji - mówi Jerzy Łuczkiewicz odpowiedzialny za sprzedaż MapyMap w Polsce.

Najnowszego głosu MapyMap można posłuchać na stronie internetowej www.MapaMap.pl.
Z tej samej strony dotychczasowi użytkownicy mogą pobierać bezpłatnie specjalny plik z nowymi komunikatami i instrukcją instalacji. Z instalacją nowego głosu nikt nie powinien mieć problemów - jest wyjątkowo prosta.

MapaMap to oprócz seksownych komunikatów głosowych, bardzo dokładna mapa Polski, która nawiguje pod konkretny adres (ulica, numer domu) w ponad 2800 miastach i miejscowościach. MapęMap można spotkać w najbardziej popularnych nawigacjach na Polskim rynku, takich jak: Lark, Manta, Navia, Akira, Smart GPS, Peiying, Navix czy Sigma. MapaMap sprzedawana jest również w wersjach dedykowanych do urządzeń Blaupunkt, Becker i Clarion. Mapy w nawigacji MapaMap aktualizowane są kwartalnie, a ich dokładność można sprawdzić w Internecie na portalu www.mapGO.pl

IMAGIS SA  producent MapyMap - jest polską firmą, która od 1992 roku dostarcza Systemy Informacji Geograficznej (GIS), tworzy mapy cyfrowe oraz systemy nawigacyjne. Doradza, szkoli oraz buduje i integruje systemy informatyczne z funkcjonalnością GIS.

IMAGIS SA (producent MapaMap) Łukasz BrzostekKierownik Działu Marketingu
e-mail: lukasz.brzostek@imagis.pl

Górczewska 212/226, 01-460  Warszawa
tel.(022) 638 41 86, (022) 638 41 88

www.imagis.pl  www.mapamap.pl

Obsługa public relations INDALO Sp. z o.o.

www.indalo.pl zbigniew.blewonski@indalo.pl  mobile (+48) 501 772 619

Indalo PR