Technologie » Internet

Serwery dedykowane - najtańsze w Polsce

Serwis Domeny.pl zmodyfikował ofertę na serwery dedykowane. Obecnie oferowane są trzy pakiety (SpeedHost I, SpeedHost II i SpeedHost III).

Serwery te, z możliwością samodzielnej modyfikacji, powstały z myślą o użytkownikach ze średnimi wymaganiami. Koszt użytkowania serwera, w jednej z opcji, wynosi nawet 74,99 zł za miesiąc. To najniższa cena w Polsce. Wszystkie oferowane serwery dedykowane to rozwiązania markowych producentów - Intel, AMD - połączone z siecią poprzez wysokowydajne łącza operatorskie, zabezpieczone zasilaniem firmy APC. Systemy operacyjne obsługujące serwery to: Debian, Fedora, FreeBSD, CentOS oraz Microsoft Windows Server 2003 i Microsoft Windows 2008 Web Edition.

Firma Domeny.pl powstała w kwietniu 1997 r. Jest jedną z pierwszych rodzimych firm rejestrujących domeny polskie oraz zagraniczne. Dzisiaj jest jedną z największych firm hostingowych w Polsce, obsługującą 50 tysięcy dużych i średnich przedsiębiorstw.

Domeny.pl - rejestracja domen, serwery www