Motoryzacja » Transport

Taxi Lodz, Zgierz - taxi-zgierz.pl

Z nami dojedziesz do celu! Szybko, tanio, bezpiecznie! Od wielu lat oferujemy naszym klientom usługi taksówkarskie najwyższej jakości. Działamy na terenie Zgierza, Aleksandrowa łódzkiego i Łodzi. Cenimy naszych klientów!

Z nami dojedziesz do celu! Szybko, tanio, bezpiecznie!

Od wielu lat oferujemy naszym klientom usługi taksówkarskie najwyższej jakości.

Działamy na terenie Zgierza, Aleksandrowa łódzkiego i Łodzi.

Cenimy naszych klientów!

Wybierającnaszą korporację masz gwarancję krótkiego oczekiwania na przyjazd kierowcy, a także rzetelną i profesjonalną obsługę.

naszej flocie znajdziecie auta różnych marek. Są one czyste i schludne, co zapewnia doskonałe samopoczucie podczas podróży. A nasi kierowcy wyróżniają się taktem i wyrozumiałością.

Zdajemy sobie sprawę, że doskonała komunikacja między stronami to podstawa udanej współpracy. Dzwoniąc na naszą centralę masz gwarancję rzetelnie przyjętego zlecenia i stały kontakt z dyspozytornią.

Naszą dewizą i najlepszą rekomendacją jest zadowolenie naszych klientów, które stawiamy zawsze na pierwszym miejscu.

Taxi Zgierz - taxi-zgierz.pl

• avatar
    ~Jan 2018-04-22 15:17:47

Taxi-Zgierz.pl to tania firma, która dowiezie cię zawsze do celu. Posiadamy nowoczesne samochody z klimatyzacją. Nasi kierowcy posiadają zawsze uprawnienia. Nasze samochody są czyste i zadbane.
    Nasza firma działa na terenie miast Zgierz, Łódź, Aleksandrów Łódzki. Konkurencyjne ceny dają, dają nam przewagę nad innymi firmami. Zawsze liczymy się z Klientami. Zawsze analizujemy sugestie Klientów, które wprowadza równowagę oraz poprawią standardy naszej firmy. Firma www.Taxi-zgierz.pl zaprasza.