Technologie » Komputery

Usługi zabezpieczające dla notebooków Lenovo

Firma Lenovo rozszerza istniejącą w Polsce ofertę serwisową dla swoich notebooków o dodatkowe usługi zabezpieczające. Nowa oferta zapewnia użytkownikom pełen komfort użytkowania sprzętu oraz zabezpiecza komputer w przypadku jego niecelowego uszkodzenia.

Usługi zabezpieczające gwarantują pełen zakres napraw i części zastępczych do notebooków Lenovo, które zostały niecelowo uszkodzone w wyniku m.in.: skoków napięcia elektrycznego, upuszczenia lub upadku, zalania komputera czy zniszczenia wyświetlacza LCD. W skład komponentów i wyposażenia notebooków Lenovo, które są objęte naprawą lub wymianą w ramach usług zabezpieczających wchodzą: procesor, dysk twardy, napęd optyczny, pamięć wewnętrzna, klawiatura, matryca oraz urządzenie wskazujące.

Dzięki usługom zabezpieczającym, użytkownicy notebooków Lenovo mają zapewniony komfort pracy, ciągłą produktywność oraz najniższy możliwy całkowity koszt posiadania laptopa (Total Cost of Ownership). Usługi te zapewniają użytkownikom wiele korzyści:

• Możliwość uniknięcia nieoczekiwanych, kosztownych napraw związanych
z wymianą uszkodzonych urządzeń.
• Zminimalizowanie przestojów w pracy i niedostępności systemów dzięki szybkim naprawom.
• Ochronę inwestycji w IT.
• Wydłużenie możliwego czasu eksploatacji sprzętu.

Więcej informacji o usługach zabezpieczających dla notebooków Lenovo można uzyskać u lokalnych przedstawicieli handlowych Lenovo.

Student news