Gospodarka » Żywność

Wielkanocne przysmaki w Centrum Janki

W Centrum Janki, tuż przed Świętami Wielkiej Nocy, odbędzie się trzydniowy jarmark produktów regionalnych. Znajdziemy na nim tradycyjne, smaczne i naturalne kiełbasy, sery, pieczywo oraz ciasta, a więc to co zazwyczaj wkładamy do wielkanocnej święconki.

W tradycyjnym koszyku wielkanocnym, będącym nieodzownym elementem nadchodzących Świąt, powinny się znaleźć: chleb, jajko, sól, wędlina, ser, chrzan, babka, baranek oraz woda. Jednak wiele osób wzbogaca jego zawartość o produkty i potrawy przygotowywane lub kupowane specjalnie na tą okazję. Szeroki wybór doskonałej jakości, polskich smakołyków wielkanocnych dostępny będzie podczas najbliższego jarmarku regionalnego organizowanego w Centrum Janki od 4. do 6. kwietnia 2012 r. Oprócz artykułów typowo świątecznych takich, jak koszyki wiklinowe, cukrowe baranki, pieczywo, wędliny i sery, dostępne będą tu również miody, naturalne soki owocowe, domowe pierogi, konfitury oraz oleje. Na straganach zaprezentowane zostanie także rękodzieło artystyczne, obrazy oraz porcelana i ceramika. Jarmark będzie otwarty przez trzy najbliższe dni, w godzinach 9.00 -21.00. Znajdą się na nim produkty pochodzące z Mazowsza, Małopolski, Warmii, Podlasia i Suwalszczyzny.

Właścicielami Centrum Janki są:
• Spółka celowa CH Janki Sp. z o.o. należąca do GE Capital Real Estate Polish Retail Holdco Sarl. Asset Manager: GE Real Estate Poland Sp. z o.o.
• Leroy Merlin Inwestycje Sp. z o.o.
• Cinema City Sp. z o.o.
• Taima Investments Sp. z o.o.

Effective Public Relations