Technologie » Internet

10 причини, за коишто вреди да се искористи „The Best Vouchers“

Картичките со услуги се популарен, иако потценет начин за оптимизација на трошоците како на претпријатијата, така и на домаќинствата. Приватно го користат малку луѓе, меѓутоа често се купуваат како подарок. Кои се придобивките од купувањето на таквата картичка за фирма, за фамилија или како подарок?
  1. Можете да ја зголемите довербата кај клиентот. Како нудејќи картичка за своите услуги, така и додавајќи ја како гратис кон големи нарачки, ја градите лојалноста на постојаните клиенти. Добро правило е кон навистина големи нарачки да се додаде подарок со вредност од неколку евра. Додавањето на ваучер дава подобар ефект од додавање на попуст за користење – дури, ако финално клиентот ќе заштеди исто, ваучерот се чини дека претставува поголема вредност.
  2. Знаете што да им додадете на вработените кон паричен бонус. Традициите на разните новогодишни средби во фирмите или дополнителен новогодишен подарок се држат цврсто. Меѓутоа тоа често се утнати подароци, се купуваат производи што лежеле во магацини. Картичките при поголеми нарачки се евтини, а истовремено – не го оставаат вработениот со чувство дека во име на традицијата добил некоја глупост.
  3. Можете да го додадете кон разгледани рекламации. Иако никој не дава големи подароци при замена на сток во вредност од дваесетина евра, веќе при неколку стотици, во добар тон е да се додаде ваучер. Најдобро за асортиманот на сопственото претпријатие, за да се оптимизира билансот на добивки и загуби.
  4. Тоа е разумен подарок за лице, со коешто Ве врзуваат деловни односи. Страниците како „The Best Vouchers“ нудат многу производи, коишто може да му се допаднат на голем трговски партнер, којшто не го знаете лично доволно добро, за да изберете соодветен подарок за крај на проект. Вреди да се спомене дека во случај на бизнис активности во странство, во многу држави традицијата за дарување на бизнис партнерите е длабоко вкоренета и недостигот на подарок може да се смета за навреда.
  5. Картичките не предизвикуваат проблеми со складирање. Поголемиот број од подароците, дали за вработените, гостите или партнерите, зафаќаат многу место. Во случај на деловен пат во странство, треба да се земе предвид и патувањето со авион и прекумерниот багаж. Картичката без проблем може да се транспортира во украсен плик, не зазема непотребен простор, а исто така, помала е и веројатноста за кражба на ваучер.
  6. Картичките за услуги овозможуваат на елегантен начин да се подарат услуги. Самиот чин на врачување на подарок е длабоко вкоренет во нашата култура. Купувајќи услуга, вообичаено немаме физички подарок за врачување, што често се чини непријатно и нетактично. Картичката за услуги овозможува д се надмине тој проблем. Вреди да се додаде дека услугите, вклучувајќи ги и услугите премиум, претставуваат најголем сектор, во којшто оперираат.

Ваквиот вид идеја е одлично решение за фирмите, коишто бараат оригинални подароци за своите вработени или за клиентите. Слично решение нуди продавницата „The Best Vouchers“ која нуди низа на производи за деловни и за индивидуални клиенти. Нудените картички може да се искористат во многу држави низ целиот свет, благодарение на што производите на „The Best Vouchers“ се идеално решение.

TheBestVouchersPlatform