Firma » Biznes

3 korzyści dla biur rachunkowych

Prowadzisz Biuro Rachunkowe? Planujesz zakup nowoczesnego systemu wspierającego pracą biura? Usprawnij pracę Twojego Biura Rachunkowego razem z Graphcom!

darmowe ubezpieczenie biura od frontin.pl
Z uwagi na duże zainteresowanie, Graphcom zdecydował się kontynuować do końca czerwca promocję "Kup Optimę, a OC Twojego Biura Rachunkowego możesz mieć za darmo". Biura Rachunkowe, które zakupiły polisę OC za pośrednictwem portalu frontin.pl otrzymują szansę na zwrot nawet 100% jej wartości! Wystarczy, że w ciągu miesiąca od zakupu polisy, wykupią w Graphcom licencje systemu Comarch ERP Optima. regulamin promocji dostepny na stronie:
bit.ly/1JZDYrp

Program ERP Optima - wybierz tylko to, co Cię interesuje
Comarch ERP Optima Biuro Rachunkowe został stworzony z myślą o zdecydowanym uproszczeniu pracy biur rachunkowych i doradców podatkowych, którzy potrzebują wykonać pewne operacje w sposób seryjny. Moduł ten stanowi panel wspierający codzienną pracę księgowego w odniesieniu do wielu lub wszystkich obsługiwanych klientów. Płacisz tylko za to, z czego korzystasz: płace i kadry, środki trwałe, księga handlowa a może księga podatkowa?

10% prowizji za polecenie klienta w ramach programu partnerskiego
Specjalnie dla biur rachunkowych został stworzony program partnerski. Dzięki niemu za każdego poleconego klienta otrzymasz m.in. 10% prowizji za wybrane licencje. Jak działa promocja:
Polecasz Comarch ERP Optima Klientowi.
Wypełniasz formularz zgłoszeniowy i otrzymujesz mailowe powiedzenie zgłoszenia.
Klient kupuje Comarch ERP Optima.
Otrzymujesz prowizję a Twój Klient szkolenie ?Sprzedaż i obsługa magazynu w programie Comarch ERP Optima?.
Regulamin dostepny pod adresem: bit.ly/1PkaO8w

Graphcom