Społeczeństwo » Społeczeństwo

5 módszer a spórolásra vásárlás közben [véleményt tartalmaz The Best Vouchers]

Szeretsz vásárolni, de nem akarsz minden hónapban egy kisebb vagyont kiadni? Létezik néhány egyszerű módszer, amellyel minden alkalommal spórolhatsz, ha valamit vásárolsz.

1. Hűségprogram

Számos üzlet jutalmazza azokat az ügyfeleket, akik hűen kitartanak mellettük. Még a mindennapi bevásárláskor is számíthatsz valóban érdekes bónuszokra. Használj hűségkártyákat, gyűjtsd a pontokat, matricákat vagy bélyegeket, amelyeket az eladó fizetéskor felkínál. Elég néhány hét, hogy az így gyűjtött kedvezményeket valamilyen termékre vagy engedményes vásárlásra váltsd be.

2. Kedvezménykupon

Tudtad, hogy egy gyertyamasszázs ára nagyjából 15%-kal olcsóbb, ha kupont használsz fel hozzá például a The Best Vouchers portálról, mintha egy hagyományos szépségszalonban vásárolnád meg? Ha fontos számodra, hogy minél olcsóbban vegyél igénybe egy szolgáltatást, érdemes minden alkalommal összehasonlítanod az árakat, akár több helyen is. Figyelembe véve például a manikűr- és pedikűrkezeléseket, amelyeket havonta egyszer Thebestvouchers.com -kártyával teszünk, évi 480 dollár megtakarítást jelent!

3. Promóciós ajánlatok

A vásárlási kedvezmények természetesen nem csak a visszatérő ügyfeleknek adhatók. Ha fontos neked, hogy az eladó a legjobb áron kínálja megvételre a terméket például egy internetes áruházban, helyezd az adott árut a kosárba, és várj néhány napot. Ha rendelkezel fiókkal az adott webáruházban, néhány nap múlva kaphatsz egy e-mailt, ami az első vásárlásodra beváltható kedvezményt tartalmazza. Sok eladó kedvezményt ad akkor is, ha feliratkozol a hírlevelükre.

4. Üzletek applikációi

Ha letöltöd az üzlet alkalmazását az okostelefonodra, általában lehetőséged van több olyan promóció felhasználására is, amelyekkel csak az app használói élhetnek. Emellett az alkalmazások gyakran lehetővé teszik a vásárlást a segítségükkel. Tehát egyszerre két előnye is van annak, ha letöltöd. :-)

5. Reklámok

A legtöbbünk figyelmen kívül hagyja a reklámokat, bosszantónak és feleslegesnek tartjuk azokat. Érdemes időnként közelebbről megnézni őket, mert segítségükkel nagyon kedvező engedmények szerezhetők. A legérdekesebb ajánlatok "követnek minket" az online áruházak meglátogatása után. Szóval jobb figyelni rájuk. :-)