Moda » Odzież

5. urodziny Bilioneurobab z Plusssz Up’em

Bilioneurobab to największe i najbardziej prestiżowe wydarzenie dla miłośniczek mody. W tym roku będzie miało szczególny, urodzinowy charakter.

Sezonowa Przedsprzedaż Kolekcji Projektantów Mody, znana też pod nazwą Designer Sample Sale, to świetna okazja do upolowania markowych, oryginalnych ubrań i dodatków w bardzo atrakcyjnych cenach.

Impreza odbędzie się 24-25 kwietnia 2010 roku, w warszawskim Lofcie 44. Partnerem głównym największego modowego szaleństwa w Polsce jest Plusssz Up.

Bilioneurobab to cykliczna impreza, doskonale znana każdej miłośniczce mody, która nie tylko wie, co jest w danej chwili na topie, ale również sama wyznacza trendy swoim ubiorem. Designer Sample Sale to wyjątkowa szansa na zdobycie najmodniejszych ubrań i dodatków nawet za 30% ich wartości. Każda edycja Bilioneurobab cieszy się dużym zainteresowaniem zarówno wśród projektantów, jak i klientek.

Główny partner wiosennej edycji Bilioneurobab - marka Plusssz Up - doskonale wpisuje się w ideę imprezy Bilioneurobab. Napój hydrowitaminowy Plusssz up to propozycja dla osób lubiących aktywny tryb życia, które szukają wciąż nowych wyzwań, a przy tym potrafią cieszyć się zdrowiem i pozytywną energią.

Główną atrakcją Bilioneurobab będzie przedsprzedaż kolekcji najlepszych projektantów, między innymi: Violi Śpiechowicz, Ani Kuczyńskiej, Femini, Kasji Michorowskiej, Anny Kubiak, Escada czy Max Mara. Ekskluzywny ceremoniał Body Sushi wprowadzi gości w wyjątkowy nastrój i zadba o rozkosze podniebienia. Podczas imprezy będzie można również skorzystać z profesjonalnego manicure, masażu dłoni lub makijażu ekskluzywnych marek kosmetycznych.

Uczestnictwo w imprezie w sobotę jest możliwe jedynie za okazaniem zaproszenia. W niedzielę impreza ma charakter otwarty.

Plusssz up to napój, który w 85% zaspokaja dzienne zapotrzebowanie organizmu na drogocenne witaminy i minerały. Hydrowitaminy dostępne są w trzech wersjach: Plusssz Up Minerały (grapefruit), Plusssz Up Magnez (citron) oraz Plusssz Up Guarana (granat).

kuźnia pr