Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

50 zł i 10 gr za Fiata 500 w Agorze Bytom

Nie ma jeszcze prawa jazdy, ale ma już Fiata 500! W niedzielę (16.12) odbył się finał wielkiej loterii „Wymień 50 na 500” w Agorze Bytom. Losowanie okazało się szczęśliwe dla mieszkanki Bytomia.

Od listopada klienci Agory Bytom mieli szansę uczestniczyć w zabawie, w której nagrodą główną był stylowy Fiat 500. By wziąć udział w loterii, wystarczyło zrobić zakupy za minimum 50 zł na terenie galerii, a następnie wypełnić kupon konkursowy i zachować dowód zapłaty. W niedzielę, podczas uroczystego losowania, poznaliśmy szczęśliwą zdobywczynię kultowej „500-tki". Rozlosowane zostały także nagrody dodatkowe: Fiat Panda na weekend z pełnym bakiem i pięć voucherów na wymianę opon.

Nowy Fiat 500 ostatecznie trafił do bytomianki, której do wygranej wystarczył kupon na kwotę 50,10 zł za zakupy w Społem. - Pierwsza wylosowana osoba nie była obecna w Agorze Bytom, dlatego powtórzyliśmy procedurę. Zgodnie z regulaminem, nagroda mogła trafić tylko do osoby, która zaraz po ogłoszeniu wyniku stawi się na scenie i odbierze kluczyki - komentuje Hanna Petters-Kaczmarska, marketing manager w Agorze Bytom. Najbardziej z sukcesu bytomianki ucieszył się... jej mąż, gdyż to on jako jedyny w rodzinie posiada prawo jazdy.

W zabawie wzięło udział kilkanaście tysięcy osób. - Po dużym zainteresowaniu poprzednimi edycjami, tym razem przygotowaliśmy aż 40 tysięcy kuponów - mówi Hanna Petters-Kaczmarska.

Fiat 500 to już kolejny samochód, który powędrował do klientów Agory Bytom. Laureaci poprzednich konkursów zostali obdarowani kluczykami do Forda Ka i Forda Fiesty, a także niezapomnianym rejsem na Karaiby. - Serdecznie gratulujemy zwyciężczyni oraz pozostałym nagrodzonym. Mamy nadzieję, że kolejne nasze konkursy będą cieszyć się równie dużym zainteresowaniem klientów - dodaje Hanna Petters-Kaczmarska.

PREXPERT