Firma » Bankowość

50 zł premii za założenie dowolnej lokaty w Toyota Bank

Toyota Bank wystartował ze swoją najnowszą akcją promocyjną „Premia za lokatę”.
Toyota Bank wystartował ze swoją najnowszą akcją promocyjną „Premia za lokatę". W ramach akcji, wszyscy klienci banku którzy posiadają dowolne konto w Toyota Bank oraz założą sześciomiesięczną lokatę na minimum 10 000 zł, otrzymają premię pieniężną w wysokości 50 zł. Z akcji można skorzystać do 28 lutego 2019 roku.

„Premia za lokatę" to kolejna akcja promocyjna od Toyota Bank, poprzez którą bank docenia swoich lojalnych klientów. Promocja wystartowała 23 stycznia 2019 roku i skierowana jest do klientów posiadających dowolne konto w Toyota Bank.
Warunki promocji są niezwykle proste. Aby otrzymać bonus pieniężny należy założyć dowolny depozyt terminowy z oferty Toyota Bank na okres co najmniej 6 miesięcy i w kwocie minimum 10 000 zł. Premię w wysokości 50 zł otrzymają klienci, którzy utrzymają lokatę przez minimum 70 dni od dnia jej założenia oraz utrzymają zwiększone saldo wszystkich lokat i kont posiadanych w Toyota Bank.
- Ta prosta i dająca wymierne korzyści akcja promocyjna, to kolejny ukłon w stronę naszych lojalnych Klientów. Pragniemy pokazać, że długofalowa relacja z nami rodzi wiele korzyści i po prostu się opłaca. Mamy nadzieję, że kolejna edycja promocji, spotka się z równie dużym zainteresowaniem wśród naszych klientów.- mówi Dominika Cepek, Kierownik Wydziału Marketingu i Analiz z Toyota Bank Polska.
Toyota Bank posiada szeroką ofertę rachunków oszczędnościowo - rozliczeniowych oraz depozytów terminowych, których posiadanie uprawnia do skorzystania z promocji. Każdy produkt dostępny jest za pośrednictwem Systemu Bankowości Elektronicznej.
Szczegóły dotyczące Akcji dostępne są pod adresem: https://www.toyotabank.pl/dla-ciebie/oferty-specjalne/premia-za-lokate-toyota-bank/szczegoly/

Informacja o banku:
Toyota Bank Polska S.A. prowadzi działalność na krajowym rynku od 2001 roku. W 2002 bank uruchomił także działalność leasingową w spółce Toyota Leasing Polska Sp. z o.o. Oferta banku skupia się głównie wokół finansowania zakupu samochodów Toyota. Usługi banku skierowane są zarówno do Klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorstw. W 2007 roku bank uruchomił platformę bankowości elektronicznej. Oferta banku została rozszerzona o konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty, pożyczki i karty płatnicze, a także systemy obsługi poprzez Internet, telefon i SMS.

artur@multian.pl

• avatar
    ~opiekunnestbank 2019-02-26 18:54:11

Szanowni Państwo, Klienci Nest Banku oraz osoby nieposiadające u Nas konta bankowego mogą liczyć na kilka ofert lokat. Obecnie w Nest Banku mamy m.in. promocyjną Nest Lokatę Witaj na okres 3 lub 6 miesięcy dla Klientów Nest Banku, którzy założą u Nas konto bankowe. Lokaty dostępne są 30 dni od otwarcia konta - lokata na 3 miesiące oraz 60 dni - lokata na 6 miesięcy (obie lokat należy założyć w ciągu 30 dni). Oprocentowanie każdej z nich wynosi 4,00% w skali roku, a minimalna kwota lokaty to 1000 zł (maksymalnie aż 10 000 zł). W przypadku lokaty na 6 miesięcy, promocyjne oprocentowanie 4,00% obowiązuje w całym okresie trwania lokaty przy założeniu spełnienia określonych warunków promocji, a mianowicie wpływu wynagrodzenia na Nest Konto Klienta, w kwocie nie niższej niż 2 500 zł (1000 zł dla klienta indywidualnego, dla firmowego wpływy 6000 zł + opłacanie zus/us) ) w co najmniej jednym miesiącu kalendarzowym. Po zakończeniu każdej z dwóch lokat można je odnowić na warunkach standardowej Nest Lokaty. Cała oferta lokat dostępna jest na stronie banku nestbank.pl

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
    Opiekun Klienta Nest Bank