Kultura, sztuka » Kultura

AGNIESZKA LINGAS-ŁONIEWSKA - SPOTKANIE AUTORSKIE - ŁÓDŹ

AGNIESZKA LINGAS-ŁONIEWSKA - SPOTKANIE AUTORSKIE 25 kwietnia, godz. 18:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5

Agnieszka Lingas-Łoniewska – wrocławska pisarka tworząca powieści łączące sensację i kryminał z romansem, zwana przez swoich Czytelników „Dilerką Emocji”. Jest autorką ponad dwudziestu powieści i współautorką kilku antologii, a także założycielką projektów: „Czytajmy Polskich Autorów” oraz „Pisarka czyta”. Wspiera fundacje prozwierzęce i schroniska, zbierając na licznych spotkaniach autorskich karmę w akcji „Karma zamiast kwiatka”. Ma fanklub czytelniczy zwany „Sektą Agnes”. Do Łodzi przyjedzie w związku z premierą swojej najnowszej dylogii: „Kiedy zniknę” (Novae Res) oraz „Kiedy wrócę” (Novae Res). Jest to opowieść o dawnych sekretach i dramatycznych decyzjach oraz o tym, że dzieci nie powinny odpowiadać za grzechy rodziców, jak również o młodości, zdradzie, zemście i bolesnych meandrach życia.

iwona.kazmierczak@empik.com

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 117660 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )