Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

agoda.com zaprasza na zimę do Budapesztu i oferuje darmowe noce oraz wizyty w SPA

SINGAPUR (1.II.2012) – agoda.com, wiodący portal oferujący rezerwacje hoteli, część notowanej na Nasdaq Priceline Group (Nasdaq: PCLN) ogłosił zimową promocję na hotele w Budapeszcie. W ofercie tej można zarezerwować najlepsze hotele w Budapeszcie w wyjątkowo atrakcyjnych cenach.

agoda.com, wiodący globalny portal oferujący rezerwacje hoteli online, część notowanej na Nasdaq Priceline Group (Nasdaq: PCLN) ogłosił dziś zimową promocję na hotele w Budapeszcie. W tej ograniczonej czasowo ofercie można zarezerwować najlepsze hotele w Budapeszcie w wyjątkowo atrakcyjnych cenach.

W Budapeszcie mieści się wiele najstarszych i najpiękniejszych spośród SPA w Europie, a słynne źródła termalne przyciągają gości z zagranicy już od setek lat. Najbardziej znane z nich, jak łaźnie Gellért i Rudas, oferują nie tylko walory lecznicze swoich źródeł, lecz również pozwalają dosłownie i w przenośni zanurzyć się w atmosferze najpiękniejszej zabytkowej architektury.

Jest jeszcze kilka innych sposobów na rozgrzanie się w zimowy dzień, niż tylko pławienie się w gorących źródłach. Większe łaźnie publiczne oferują gościom także sauny, wiele rodzajów masażu, kąpiele błotne, mniejsze baseny z zimną wodą, baseny pływackie, jaccuzzi, a nawet zajęcia fitness. W przepięknych łaźniach Széchenyi typowym widokiem są pary, grające w szachy na planszach na wodzie.

Tej zimy agoda.com oferuje odwiedzającym Budapeszt darmowe noce oraz wejściówki do łaźni. Do 31 marca 2012 goście mogą przedłużyć swój pobyt o darmowe noce w wielu trzy- cztero- i pięciogwiazdkowych hotelach. Rezerwujący hotele ramach tej promocji otrzymają również darmowe wejściówki do wybranej łaźni termalnej (Gellért, Széchenyi lub Rudas).

Pełną ofertę hoteli w ramach Zimowej promocji w Budapeszcie można zobaczyć pod adresem www.agoda.pl/budapestwinter.

Zimowa promocja w Budapeszcie - oferty nie do przebicia od agoda.com:

Corinthia Hotel Budapest 5*
Od 442 PLN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Sofitel Budapest Hotel 5*
Pokoje od 572 PLN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Continental Hotel Zara 4*
Ceny pokoi od 245 PLN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Danubius Hotel Gellért 4*
Pokoje od 627 PLN za noc. Płacisz za dwie noce, trzecia w prezencie!

Mercure Budapest City Center Hotel 4*
Ceny od148 PLN za noc. Płacisz za dwie noce, trzecia w prezencie!

Hotel Castle Garden 4*
Ceny od 129 za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Soho Boutique Hotel 4*
Pokoje od 142 PLN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Boutique Zara Hotel 4*

Ceny od 116 LPN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Carat Boutique Hotel 4*
Pokoje od 171 PLN za noc. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Fraser Residence Budapest 4*
Ceny pokoi od 155 PLN. Płacisz za trzy noce, czwarta w prezencie!

Agoda.pl - rezerwacje hoteli online