Motoryzacja » Samochody
Aktualizacja Marzec - Kwiecień 2018 systemu diagnostycznego CDIF/3
                ![]()  | 
        
| Zobacz więcej zdjęć » | 
BMW - do obsługi dodano model E93, w którym pojawiła się lista 18 sterowników uzupełnionych m.in. o odczyt usterek, parametry czy aktywacje. Dodano silnik 330i N53.W serii F dzięki współpracy z użytkownikami dodano część brakujących opisów kodów usterek.
Ford - dodano do obsługi silnik 1.5TDCI dla modelu Focus III/C-Max II.Do obsługi wprowadzono 11 sterowników dla modelu Mustang V, produkowanego po 2009 roku.
Hyundai/Kia- na liście obsługiwanych pojazdów pojawił się nowy model: Hyundai Santa Fe (DM). Trzecia generacja modelu Santa Fe produkowana od 2013 roku wzbogacona została o listę 26 sterowników, w tym silniki: 2.0 CRDi, 2.2CRDi, 2.4GDi oraz 2.4MPI.
Jeep - model WKII został uzupełniony o część brakujących funkcji, takich jak aktywacje i adaptacje.
Nissan - dodano do obsługi silnik 1.5dCi, komunikujący się po CAN dla modelu Micra K12.
Opel - wszystkie sterowniki w modelu Combo D zostały uzupełnione o opisy kodów usterek.
Subaru - na liście obsługiwanych pojazdów pojawił się nowy model: Impreza IV, produkowany od 2011 roku. Wzbogacony został o listę 17 sterowników, uzupełnionych głównie o identyfikacje oraz odczyt usterek.
Toyota - na liście obsługiwanych pojazdów pojawił się nowy model: Yaris III (XP130), produkowany od 2011 roku. Sterowniki w tym modelu uzupełnione zostały o funkcje: odczyt kodów usterek, odczyt parametrów, aktywacje oraz adaptacje.
Volvo - w modelu S80 II dodano do obsługi sterownik dozowania dodatku do paliwa.
 
   
Zapraszamy do pobrania najnowszej edycji systemu CDIF/3. Wszystkie aktualizacje można pobrać po zalogowaniu się do Strefy Użytkownika.
		Nadesłał:
            Axes_Sys 
	 | 
	

						Kolporter z sercem			
						Nowodvorski Lighting na Warsaw Home and Contract 2025			
						Sztuka warstwowego oświetlenia – gra planów i perspektyw			
						Rozszerzanie diety niemowląt – o czym warto pamiętać			
						NOWOŚĆ! Proszki i grysy z owoców i warzyw liofilizowanych KRESTO – naturalny kolor w Twojej kuchni			
Komentarze (0)