Firma » Biznes

Alfavox partnerem konferencji IT@BANK 2013

21 listopada 2013 r. w Hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się V edycja konferencji IT@BANK, która jest dorocznym spotkaniem dyrektorów obszarów IT w bankach, członków zarządu oraz wiceprezesów odpowiedzialnych za informatykę w bankach. Alfavox został partnerem tego wydarzenia.

Organizatorem konferencji jest "Miesięcznik Finansowy BANK" – magazyn kadry menedżerskiej banków – przy współpracy z Forum Technologii Bankowych ZBP. IT@BANK porusza tematy najbardziej priorytetowych działań w obszarze technologii, które należy przeprowadzić, mając na uwadze dzisiejszą sytuację rynkową.

- Podczas konferencji poruszony zostanie temat zarządzania w obszarze teleinformatycznym. To bardzo ważne zagadnienie z punktu widzenia oferowanych przez nas produktów – mówi Janusz Tomiczek, prezes Alfavox. – Chcemy pokazać, jak nasze autorskie rozwiązania z rodziny alfa zapewniają efektywność – tak efektywność sprzedaży, jak i efektywność ekonomiczną całego przedsiębiorstwa – dzięki temu, że dają firmom możliwość poszerzenia oferty, szybszego reagowania na potrzeby rynku oraz powiększenia przewagi rynkowej nad konkurencją.

Podczas tegorocznej konferencji mowa będzie również o big data w sektorze finansowym, konwergencji usług oraz o cyberprzestępczości.

K-myk