Moda » Odzież

Allani.pl rozpoczyna współpracę partnerską z Female.pl oraz Trendz.pl

Allani.pl oraz serwisy Female.pl i Trendz.pl uruchomiły wersje partnerskie narzędzia do tworzenia stylizacji.

Allani dysponuje aplikacją do tworzenia kolaży z ubrań i dodatków – stylizatorem. W ostatnich tygodniach Allani.pl stworzyło możliwość przygotowanie stylizacji również na dwóch popularnych portalach: Female.pl oraz Trendz.pl.

„Zdecydowaliśmy się na współpracę z serwisem Allani.pl, licząc, że będzie to dodatkowa  wartość dla użytkowników naszego serwisu. Liczymy na efekt synergii z Allani.pl. Wierzymy, że jest to rozwiązanie, które przyniesie korzyści obydwu stronom.” powiedział Radosław Rola, Prezes Zarządu Lifestyle Media.

Osoby odwiedzające wyżej wymienione witryny poza dostępem do dotychczas obecnych treści będą miały możliwość dzielenia się swoimi inspiracjami modowymi z pozostałymi użytkowniczkami portali tworząc wirtualną modową społeczność.

„Najważniejsza jest dla nas stała i długoterminowa współpraca. Szczególnie liczy się zadowolenie obydwu stron dlatego staramy przygotować dedykowane wersje stylizatora tak by odpowiadały oczekiwaniom użytkowników serwisu.” skomentował Mateusz Romanowski Członek Zarządu Allani.pl.

Allani.pl to modowa społeczność, której użytkowniczki tworzą stylizację w oparciu o bazę produktów zintegrowanych z serwisem. Poza serwisami Female.pl i Trendz.pl wersja partnerska stylizatora działa również w serwisie Zwierciadlo.pl.

Allani sp. z o.o.