Społeczeństwo » Społeczeństwo
Amerykańskie smaki w menu SUBWAY®
Zobacz więcej zdjęć » |
Tysiące kilometrów, które dzielą Polskę i Amerykę zdają się nie mieć znaczenia, by i do nas przenikała kultura zza oceanu. Śledzimy wydarzenia z USA, oglądamy produkowane tam filmy, uczymy się języka angielskiego i coraz częściej sięgamy po amerykańskie kulinarne wzorce. Kuchnia zza Atlantyku zaskakuje szerokim wachlarzem smaków. American Big Beef Melt w restauracji SUBWAY® zaoferuje doskonałe połączenie mięsa i warzyw.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
American Big Beef Melt to oferta dla wielbicieli sandwiczy bogatych w pożywne składniki. Znajdziemy w nim duży kawałek wyśmienitej wołowiny typu chopped steak i jednocześnie obfitą porcję warzyw. Łagodne pomidory, chrupiąca sałata, czy pikantna czerwona cebula doskonale ją uzupełniają. Mięso wołowe zachwyca soczystością i smakiem dobranych przypraw. Do tego suba idealnie pasuje topiony ser - kropka nad i tej pysznej propozycji. Całość ujęta w świeżo wypiekanym pieczywie. Ten sandwicz sprosta wysokim wymaganiom miłośników mięsnych smaków.
Marka ze swoim menu wychodzi naprzeciw oczekiwaniom miłośników różnorodnych smaków. SUBWAY® - obok znanego menu - stale poszerza swoją ofertę i także tym razem idealnie trafia w gust swoich klientów.
Dodatkowe informacje:
SUBWAY®
Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera "Pete's Super Submarines", bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.
Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta
i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs
i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.000 restauracji w 110 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY®
w Polsce powstała w 2000r w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 100 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.
Nadesłał:
QACommunications
|
Komentarze (0)