Dom » Wnętrza

Aplikacja Roca - katalog produktów dostępny na urządzenia mobilne

Firma Roca uruchamia darmową aplikację na tablety z iOS i Androidem, zawierającą cały katalog produktów do łazienek. Aplikacja zapewnienia intuicyjny dostęp do wszystkich aktualnych produktów Roca, dając wiele możliwości aranżacyjnych.

Aplikacja Roca na tablety z iOS i Androidem zawiera cały, aktualizowany na bieżąco, katalog produktów do łazienek wraz z ich opisami i danymi technicznymi. Aplikacja została opracowana  w celu zapewnienia łatwego, szybkiego i intuicyjnego dostępu do wszystkich aktualnych produktów firmy. Wśród funkcji  znajdują się  m.in. porównywarka produktów, możliwość sortowania według kategorii lub kolekcji i możliwość tworzenia folderów pozwalających na udostępnianie projektów.

Nowoczesny projekt wizualny

Aplikacja została wyposażona w nowoczesny interface, dostosowany do systemu Android, i przeglądania na tabletach i iPadach. Dzięki temu nawigacja jest intuicyjna i bardzo prosta.

Różne opcje nawigacji

Aplikacja zapewnia dostęp do całego, aktualizowanego na bieżąco  katalogu. Umożliwia sortowanie według kategorii lub kolekcji oraz oferuje zaawansowane funkcje wyszukiwania. Zawiera wszystkie niezbędne informacje o produktach: zdjęcia, wymiary, opisy, a także  dostęp do broszur i skryptów.

Możliwość porównywania produktów

Możliwe jest też porównanie cech i funkcji różnych produktów, co pozwala wybrać optymalne, dopasowane do osobistych potrzeb, rozwiązania.

Foldery z projektami

Użytkownicy mogą tworzyć foldery do zapisywania zestawów produktów i projektów oraz udostępniania ich innym użytkownikom.

Tryb prezentacji

Produkty można przeglądać w trybie prezentacji, dostosowanego do bardziej estetycznego wyświetlania niestandardowych zestawów produktów.

solskibm2016