Motoryzacja » Transport

Autobus TEEKANNE wyruszył w trasę

Od wczoraj po ulicach Warszawy jeździ oryginalny londyński double-decker, którego wnętrze przebudowano na stylową herbaciarnię. Pasażerowie tego niecodziennego autobusu jeszcze dziś przez cały dzień będą mogli ogrzać się aromatyczną herbatą oraz odpocząć przy dźwiękach wspaniałych przebojów.

Codzienna przejażdżka do szkoły czy pracy nie musi być nudna! Wystarczy, że zamiast korzystać z komunikacji miejskiej, tym razem wsiądziemy do autobusu TEEKANNE, który od wczoraj jeździ ulicami Warszawy. A tam o wszystkich pasażerów zadba Pan Czajnik - kultowa postać marki TEEKANNE, który nie tylko poczęstuje herbatą w nowych smakach (TEEKANNE Orange & Ginger, TEEKANNE Sencha Royal, TEEKANNE Green Tea Ginger-Lemon oraz TEEKANNE Black Currant), ale też zachęci do udziału w konkursach. Dla pasażerów, którym samo słuchanie herbacianych przebojów nie wystarczy przygotowano nawet konkurs karaoke, oczywiście z nagrodami.

Pierwszy raz widzę stoliki w kształcie gitar elektrycznych! A do tego te kreacje hostess! Dokładnie tak wyobrażałam sobie klimat lat 60. Widzę też, że nikt nie przechodzi obojętnie obok pięknego, czerwonego Cadillaca, który jest dodatkową atrakcją akcji” - mówi Pani Ania, pasażerka autobusu.

A Pani Krystyna dodaje - „Spróbowałam wszystkich nowych smaków TEEKANNE - są po prostu pyszne! Green Tea Ginger-Lemon smakuje mi najbardziej i będę ją piła codziennie do śniadania, aby rozgrzewała mnie w chłodniejsze dni”.

Oto szczegółowa trasa autobusu:

Stadion Narodowy – Al. Jerozolimskie – Nowy Świat – Krakowskie Przedmieście – Królewska – Marszałkowska – Rondo Dmowskiego - Al. Jerozolimskie – Al. 3 Maja – Rondo Waszyngtona (Stadion Narodowy)

Poza możliwością ogrzania się, relaksu i dobrej zabawy jest jeszcze jeden plus trasy Herbaciane Przeboje TEEKANNE i radia ZET GOLD - przejażdżka Autobusem Teekanne odbywa się oczywiście bez biletu!

Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z wczorajszego wydarzenia.

Zapraszamy też na facebookowy fanpage Herbata to TEEKANNE - https://www.facebook.com/herbatateekanne, gdzie mieszkańcy stolicy, którzy wczoraj podróżowali tym wyjątkowym autobusem, będą mogli odnaleźć siebie na zdjęciach.

--------

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

atka