Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

„Avenida od kuchni” z Damianem Kordasem i Mateuszem Gesslerem

„Avenida od kuchni” z Damianem Kordasem i Mateuszem Gesslerem
Zobacz więcej zdjęć »
Gotowanie jest sztuką, która wymaga praktyki – warto zatem uczyć się od najlepszych.

Już 20 i 21 stycznia 2018 roku w godzinach 13:00-18:00 w Centrum Handlowym Avenida Poznań odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne „Avenida od kuchni”. Na klientów czekają pokazy, degustacje oraz warsztaty z gotowania prowadzone przez gości specjalnych: Damiana Kordasa oraz Mateusza Gesslera.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Nikt chyba nie ma wątpliwości, że wspólne gotowanie zbliża ludzi. Spędzanie czasu w gronie najbliższych i wspólne poznawanie nowych smaków to zawsze ciekawe doświadczenie. Dlatego już 20 i 21 stycznia zapraszamy klientów do „Avenidy od kuchni”, gdzie razem z popularnymi gośćmi będzie można przygotować i degustować smaczne potrawy – zachęca Katarzyna Korpak, dyrektor Centrum Handlowego Avenida Poznań.

W specjalnej zabudowie kuchennej znani kucharze przygotują na żywo swoje popisowe menu, które klienci będą mogli spróbować. W sobotę (20 stycznia) gotować będzie zwycięzca IV edycji programu „MasterChef” Damian Kordas, natomiast w niedzielę (21 stycznia) potrawy przygotuje Mateusz Gessler, juror programu „MasterChef Junior”.

Podczas każdego dnia wydarzenia na uczestników będą czekać kulinarne warsztaty tematyczne, degustacje oraz kupony rabatowe i zaproszenia do restauracji na terenie poznańskiego centrum handlowego. Oprócz pokazu gości specjalnych swoje potrawy zaprezentują najemcy ze strefy gastronomicznej. Kuchnia zawsze łączy ludzi, dlatego zapraszamy do Avenidy… od kuchni – dodaje Katarzyna Korpak.

Wydarzeniu „Avenida od kuchni” towarzyszy konkurs „Przepis mojej babci”, w którym do wygrania jest aż sześć różnych nagród, w tym bony na zakupy oraz gotowanie
z Mateuszem Gesslerem. Szczegóły konkursu dostępne są na Facebooku Avenidy Poznań.

„Avenida od kuchni” z udziałem Damiana Kordasa i Mateusza Gesslera odbędzie się w dniach 20-21 stycznia 2018 roku w godzinach 13:00-18:00 na scenie na fontannie. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

PRinspiration

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »