Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka
„Avenida od kuchni” z Damianem Kordasem i Mateuszem Gesslerem
Zobacz więcej zdjęć » |
Już 20 i 21 stycznia 2018 roku w godzinach 13:00-18:00 w Centrum Handlowym Avenida Poznań odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne „Avenida od kuchni”. Na klientów czekają pokazy, degustacje oraz warsztaty z gotowania prowadzone przez gości specjalnych: Damiana Kordasa oraz Mateusza Gesslera.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Nikt chyba nie ma wątpliwości, że wspólne gotowanie zbliża ludzi. Spędzanie czasu w gronie najbliższych i wspólne poznawanie nowych smaków to zawsze ciekawe doświadczenie. Dlatego już 20 i 21 stycznia zapraszamy klientów do „Avenidy od kuchni”, gdzie razem z popularnymi gośćmi będzie można przygotować i degustować smaczne potrawy – zachęca Katarzyna Korpak, dyrektor Centrum Handlowego Avenida Poznań.
W specjalnej zabudowie kuchennej znani kucharze przygotują na żywo swoje popisowe menu, które klienci będą mogli spróbować. W sobotę (20 stycznia) gotować będzie zwycięzca IV edycji programu „MasterChef” Damian Kordas, natomiast w niedzielę (21 stycznia) potrawy przygotuje Mateusz Gessler, juror programu „MasterChef Junior”.
Podczas każdego dnia wydarzenia na uczestników będą czekać kulinarne warsztaty tematyczne, degustacje oraz kupony rabatowe i zaproszenia do restauracji na terenie poznańskiego centrum handlowego. Oprócz pokazu gości specjalnych swoje potrawy zaprezentują najemcy ze strefy gastronomicznej. Kuchnia zawsze łączy ludzi, dlatego zapraszamy do Avenidy… od kuchni – dodaje Katarzyna Korpak.
Wydarzeniu „Avenida od kuchni” towarzyszy konkurs „Przepis mojej babci”, w którym do wygrania jest aż sześć różnych nagród, w tym bony na zakupy oraz gotowanie
z Mateuszem Gesslerem. Szczegóły konkursu dostępne są na Facebooku Avenidy Poznań.
„Avenida od kuchni” z udziałem Damiana Kordasa i Mateusza Gesslera odbędzie się w dniach 20-21 stycznia 2018 roku w godzinach 13:00-18:00 na scenie na fontannie.
Nadesłał:
PRinspiration
|
Komentarze (0)