Technologie » AGD - RTV

Aż 24 produkty w wiosennej promocji „Cashback”

Marka Mio Polska w marcu rozpoczęła kolejną promocję „Cashback”, która będzie trwała do 7 czerwca 2019 roku.

Marka Mio Polska w marcu rozpoczęła kolejną promocję „Cashback”, która będzie trwała do  7 czerwca  2019 roku. Promocja polega na częściowym, określonym w regulaminie, zwrocie pieniędzy za zakup wybranego produktu Mio. Można zyskać nawet do 170 zł.

- Sezon przygotowań urlopowych rozpoczął się w Polsce już na dobre. Mamy nadzieję, że znana i lubiana przez naszych klientów promocja „Cashback” na nawigacje pozwoli jeszcze lepiej przygotować się do zbliżających wyjazdów. Promocja obejmuje nawigacje samochodowe, nawigacje samochodowe z wbudowanym wideorejestratorem, ale również cieszące się dużym zainteresowaniem nawigacje rowerowe. Mamy nadzieje, że nasze urządzenia, dzięki tej promocji, będą towarzyszyć Polakom podczas ich podróży – powiedział Łukasz Tetkowski, Marketing Manager Mio CEU.

W promocji Cashback znalazły się również aż dwa urządzenie z darmową funkcją TRUCK. Truck to oprogramowanie pozwalające na wyszukiwanie i wyznaczanie tras, po których bez przeszkód mogą poruszać się duże pojazdy, samochody osobowe z przyczepami oraz maszyny transportujące określone substancje (np. łatwopalne lub toksyczne). Aby urządzenie wyznaczyło optymalną drogę, należy wprowadzić następujące parametry pojazdu: wymiary, nacisk na oś, czy też rodzaj przewożonego materiału. Na tej podstawie nawigacja wyklucza trasy, na których znajdują się ostre zakręty, niskie wiadukty, drogi nieprzeznaczone dla ciężarówek itp. Oprogramowanie przydaje się szczególnie podczas poruszania się dużym pojazdem po nieznanych kierowcom drogach.

Osobom, które zdecydują się na zakup jednego z objętych promocją produktu, Mio zwróci pieniądze zgodnie z regulaminem. Jednym z najważniejszych warunków akcji „Cashback” jest to, że produkty muszą być zakupione na terenie Polski i pochodzić od polskiego dystrybutora.

Co zrobić, aby skorzystać z „Cashback”?

Należy wejść na stronę www.miocashback.pl i wypełnić znajdujący się tam formularz. Następnie wysłać paragon lub fakturę Vat razem z numerem seryjnym produktu na adres, który został wskazany na stronie akcji.

Więcej szczegółów promocji oraz regulamin można znaleźć na stronie http://www.miocashback.pl/.

Urządzenia, które zostały objęte promocją wraz kwotą zwracaną za ich zakup przez Mio Polska:

7700 FEU

749 zł

50 zł

O firmie:

MiTAC International Corp. zostało założone w 1982 roku i rozpoczęło swoją działalność w Hsinchu Science Park (HCSP), na Tajwanie. Od tej pory MiTAC rozwinęło się w międzynarodową organizację, która oferuje usługi z następujących dziedzin: produkcja systemów elektronicznych (ESM), zintegrowane zarządzanie rozwojem i produkcją (JDM), produkcja sprzętu dla firm zewnętrznych (ODM) oraz produkcja urządzeń dla marek własnych (OEM i OPM). MiTAC posiada także takie globalne marki jak Mio, Magellan, Navman oraz TYAN, zajmuje się również dystrybucją urządzeń GPS oraz serwerów na całym świecie. Firma tworzy też rozwiązania i produkty dla technologii „chmury”. Przedstawicielstwa MiTAC znajdują się na całym świecie, a firma zatrudnia obecnie 9 000 pracowników w skali globalnej. Bogate doświadczenie MiTAC umożliwia dostarczanie produktów i usług dopasowanych dokładnie do potrzeb jej klientów.

Więcej informacji na temat firmy i jej produktów znajduje się pod adresem www.mio.com/pl

Krzysztof Kiszewski