Moda » Odzież

Bądź Top Secret

Marka Top Secret to polska marka należąca do spółki Redan. Obok marki Top Secret marka Redan jest także właścicielem marki Troll, ale to właśnie Top Secret jest najważniejszą marką Redan i przynosi jej najwięcej zysków.

Marka Top Secret to marka skierowana do młodych, lubiących modnie wyglądać osób. Ubrania marki Top Secret można kupić we wszystkich większych galeriach handlowych w kraju. Naiwązują one stylistycznie do najnowszych trendów światowej mody. Projektanci marki Top Secret zwracają także uwagę na to, aby ubrania były wykonane z dobrego jakościowo materiału. Polskie  marki są bardzo konkurencyjne wobec marek zagranicznych. Warto je wybierać choćby ze względu na w niczym nie odbiegający modny krój i fason, a także świetne wykonanie. W salonach marki Top Secret znajdziemy szeroki wybór ciekawych bluzek, topów, marynarek, spodni, sukienek i tunik. Top Secret kieruje swoja ofertę także do mężczyzn. Jedną z najbardziej konkurencyjnych polskich marek wobec Top Secret jest firma Reserved. Klienci marki Top Secret mogą być przekonani o słuszności swojego wyboru. Za atrakcyjną cenę dostają modne i dobrej jakości produkty. Bądź Top Secret!

Guziczek