Dom » Nieruchomość

Bardzo dobre wyniki sprzedaży Inpro w maju 2014 r.

Grupa Inpro w maju br. zrealizowała przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto) na poziomie 41 umów, czyli o 46 proc. więcej, niż w maju 2013 roku. Narastająco po pięciu miesiącach br.

Grupa Inpro w maju br., podpisując 41 umów netto, osiągnęła o 46 proc. wyższą sprzedaż w porównaniu do maja 2013 roku. Bardzo dobry wynik osiągnęła również Spółka Inpro, sprzedając w minionym miesiącu br. łącznie 38 mieszkań i domów netto (w rozumieniu umów przedwstępnych), czyli o 46 proc. więcej niż w analogicznym miesiącu roku poprzedniego. Grupa Inpro od początku 2014 roku podpisała 170 umów netto, czyli o 36 proc. więcej niż w ciągu pięciu pierwszych miesięcy 2013 roku. Od stycznia do maja 2014 r. narastająco Grupa wydała 135 mieszkań.

mskala@tauber.com.pl