Dom » Ogrody

Baseny tylko dla bogaczy? Nic bardziej mylnego!

W naszym kraju pokutuje myślenie, że stacjonarny basen ogrodowy to rozrywka tylko dla ludzi bogatych. Ten stan rzeczy ma wiązać się z rzekomymi wysokimi cenami zakupu, montażu i utrzymania takiego basenu. Nic bardziej mylnego!

Okazuje się, że baseny stały się dostępne także dla osób z mniej zasobnym portfelem.

Wszystko dzięki Pools Factory, czyli grupie firm działających w branży basenowej. W zakres działalności grupy wchodzi przede wszystkim produkcja oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna basenów przeznaczonych do użytku osobistego. Wiarygodność i rzetelność poparte są wieloletnim doświadczeniem, współpracą z najlepszymi dostawcami komponentów, a także uzyskanymi certyfikatami CONNECTROR, ALBIXON czy TÜV RHEINLAND. Tym samym grupa podbiła serca konsumentów z całej Europy, stając się jednym z najważniejszych graczy na rynku.

Ogromną zaletą basenów oferowanych przez Pools Factory jest ich fantastyczna trwałość - decyzję
o zakupie takiego basenu możemy przyrównać do długotrwałej inwestycji w komfort, jakość
i wytrzymałość. Nowoczesne technologie wykorzystywane w produkcji sprawiają, że ceny basenów stacjonarnych systematycznie spada, dzięki czemu stają się dostępne dla coraz szerszego grona klientów. Stąd też dobra relacja ceny do jakości – decydując się na basen z oferty grupy, nie musimy się martwić, że za trzy lata nie będzie nadawał się do użytku. Tysiące zadowolonych klientów z całą pewnością mogą potwierdzić: baseny z oferty Pools Factory po prostu się opłacają.

Jeśli więc chcemy zapewnić sobie aktywny wypoczynek we własnym domu, to nie ma lepszego pomysłu, niż zakup basenu z oferty Pools Factory. Tym bardziej, że firma oferuje możliwość przetestowania wymarzonego basenu oraz zobaczenia największej w Europie ekspozycji basenowej. Dlatego też powszechnie panujące przekonanie, że baseny to rozrywka dla najbogatszych, to tylko zwykły mit.

PoolsFACTORY GROUP