Społeczeństwo » Społeczeństwo

Baśniowy bal charytatywny dla najmłodszych Krakowian

W sobotnie popołudnie, 12 października o godzinie 16:00 Preston Centre przy ul św. Anny 2 w Krakowie zamieni się w baśniową krainę, w której spełniają się dziecięce marzenia.

Taneczne pląsy i gwarne zabawy będą okazją do zbiórki pieniędzy dla podopiecznych Fundacji Czas Dzieci. To doskonała okazja, by wesoło spędzić czas z całą rodziną, a najmłodszych uwrażliwić na potrzeby innych ludzi.

Maluchy będą mogły wkroczyć w świat fantazji w nietuzinkowych przebraniach, które w czarodziejskiej garderobie przygotują dla nich modystka, fryzjerka i wizażystka. Animowane zabawy i konkursy muzyczne będą doskonałym lekiem na nudę jesiennego popołudnia. Wielbiciele sztuk plastycznych wezmą udział w warsztatach kaligrafii lub sami staną się modelami niezwykłych portretów. Dla wszystkich łasuchów przygotowana zostanie degustacja magicznych eliksirów oraz słodka niespodziankabiuro@czasdzieci.pl. Prosimy o podanie ilości członków rodziny, którzy będą obecni na balu, oraz wieku dzieci.

Informacje na temat imprezy: www.czasdzieci.pl/krakow/wydarzenia/id,5264095e.html

irons