Dom » Nieruchomość

Będą mieszkania z wyższej półki

Czy deweloperzy będą wprowadzać inwestycje z mieszkaniami z wyższej półki? Czy zamierzają budować segmenty? Jaką ofertę przygotowali dla wymagających klientów? Sondę na ten temat prezentuje portal nieruchomości Dompress.pl

Marcin Liberski, dyrektor marketingu i sprzedaży w Atlas Estates

Planujemy realizację kolejnej inwestycji z segmentu nieruchomości luksusowych w postaci wieży apartamentowej, która stanie przy ulicy Grzybowskiej w Warszawie i dopełni kompleks z wieżami Platinum Towers i hotelem Hilton. Atlas Estates Tower, zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego, może mieć wysokość nawet 167 metrów (44 pięter). Obecnie jesteśmy na etapie uzyskania  pozwolenia na budowę.

Ponadto, w każdym z naszych osiedli oferujemy pulę mieszkań o podwyższonym standardzie. Są to zazwyczaj lokale położone na ostatnich piętrach, oferujące takie udogodnienia jak preinstalowany system klimatyzacji, podwyższone stropy, czy większe przeszklenia i przylegające do mieszkań przestronne tarasydompress.pl

prestige